@2 presne.....podla mna mimozemstania nevedia po ludsky, a uz duplom nie po slovensky...ale ak vynechame tieto podstatne detaily tak by som sa ho spytala, ci ma vezme k nim...ale potom ci ma zase odvezie spat....A ako podla vas vyzeraju mimozemstania?
či ozaj vedia tlieskať jednou rukou ako v knihe Bitúnok č.5 a či už čítal túto knihu a v ktorej reči je najlepšie napísaná a či mu stačilo túto knihu prečítať raz ...
Kebyze mi rozumie a vyzera priatelsky. (nie jak E. T. ten sa mi nepacil ) a keby som prekonala prvotny sok, ze vidim neco-mimozemske tak by som si snim mozno aj pokecala hahaha.D a mozno su taki aki boli v scary movie cikaju cez prst silno zaujimave
jaaa by som sa spytala, ako oni hovoria nam. Pre nas su predsa MIMOzemstania.. A my pre nich co? Pochybujem, ze pozemstania. To asi by sme mali byt daky mimoMARSANIA, alebo co...
mno je tu este otazka, ci by mi vobec rozumel??!! ale ak hey thak by som sa ho spytala .... ani neviem co by som sa ho spytala... ale keby odchadzali narvala by som sa k nim ako cierny pasazier!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jasne....ze mi to hned nenapadlo.....ten Stur vedel ze ju treba....
Alebo ci ideme na pivo, jedno nevylucuje druhe...
No ale teda ak ten mimozemšťan nie je panic tak sa ho báť nemusíš ...