Predstavte si, že chodíte na jayzkovku a prídete do nového kurzu, kde nikoho nepoznáte a sedíte sami taký opustený. Príde k vám baba a spýta sa vás, či si môže prisadnúť - čo by ste si pomysleli, keby sa vám páčila a keby nie? boli by ste ochotní ju spozn
Drahá Piper21, prečo sa už toľko vypytuješ? Jednoducho to urob!!! Nemáš čo stratiť, jedine získaš. Možno sa mu nebudeš páčiť, ale získaš aspoň kamaráta(možno ťa on potom zoznámi s niekým komu sa budeš páčiť...). Takže naozaj nemáš čo stratiť. Tým čo robíš teraz si to len robíš ťažším. Dlho sa na to pripravuješ a tvoja tréma bude rásť a rásť až bude pre teba ten chlapec nedostupný...(ale nedostupného si si ho urobila ty)To isté robil môj spolužiak. Páčilo sa mu jedno dievča, len nemal odvahu. Poprosil ma o radu a ja som mu poradil, že čo jej má povedať. Bol rozhodnutý za ňou ísť, ale až neskôr, že vraj sa na to musí pripraviť. Povedal som mu: "Buď za ňou pôjdeš teraz alebo za ňou nechoď nikdy". Nakoniec išiel a celkom dobre to dopadlo(pokazil to až neskôr...). Ja osobne keď uvidím zaujímavý objekt tak nerozmýšľam, lebo viem že potom si tú osobu začnem idealizovať a urobím si z nej kráľovnú...Potom to už nejde tak ľahko... Takže nerozmýšľaj toľko a bež za ním!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A nič si z toho nerob. Veď to je dobré, že si ťa niekto všimol