Nieco ako funkcia ,,Moje komenty,, kde ked niekto okomentoval diskusiu v ktorej som mala tiez svoj prispevok, tak ta diskusia sa automaticky dostala na vrch (aj ked bola napriklad rok stara) To by sa mi moc pacilo
@tomas ja by som si prial napriklad notebook z netom aby som sa mohol plne venovat svojej birdzovskej povinnosti + aby som mohol robit vseliake sou pre birdz a sa zdokonalovat v programovani aby som mohol makat na birdzi
no ja by som chcela vela veci ale spokojna by som bola...samozrejme s ohladom ze to bude cez net BA-PO...keby som dostala od @tomas a nejaky kreativny darcek
určite tá mobilná verzia by sadla niečo také tu tuším aj bolo, ale tuším to bol normálny birdz len na inej adrese...podľa mňa by úplne stačilo dačo primitívne na písanie TSiek, stavov, možno fórum....
hmmm...co ja viem?maketu mojho oblubeneho auta co mam vo fotoalbume nakolko realne chciet je nerealne alebo zostihlujuce tricko alebo nakoniec zvisit moje tajne cislo nech ho nemam take male?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
-S pozdravom a prianím príjemných vianočných sviatkov (darček od BIRDZu dostaneš až zajtra)
a poteší hocičo milé
@bonita samozrejme že chcem chcem byť šmolko, ktorý jazdí na lietajúcom psovi falkovi
ja viem, že pol roka som s tým už neotravovala, ale to neznamená, že som na to zabudla
este raz díky
Ale ne. tento nový birdz mi vyhovuje viac tak k starému by som sa nechcela vrátiť.
Hmm ale čo by som chcela ?? Hlavne aby birdz dlho vydržal, Tomi aby sa o neho pekne staral a aby ho to neprestalo baviť.
-Vidíme na čísle: @38
alebo to vyhľadávanie napríklad! no!
Btw už je zajtra a ešte som nič nedostala!!