@7 iPad na kolko vycislis ? lebo bike hentaky downhillacky kludne aj na tisicky eur ale proste to je jedno, bol by z toho fractal + nejaky reprak mordorsky
no ak boli tieto dve veci grátis k nejakému jednému produktu, tak cenovo budú asi na rovnakej úrovni, čiže keď si predstavím že tablet stojí nejakých 150-200€ a porovnám to kvalitatívne s bicyklom, tak asi skôr tablet...okrem toho bicykel mám
v dnesnej dobe je take kolecko drahsie uz ako table
a ten moj bicykel nema ani prehadzovaky ani brzdy ani blatniky ani hovno takze by sa mi nejaky zisiel a tablet nepotrebujem aj tak je to len zvacseny mobil
no ak ten bike bol bol v cene aspon okolo 1500€ tak asi ten lebo po horskom sice som rozmýšlal nad downhill ale tolko nedám ani čo by som sa... ale tablet mi pride ako hlposť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale ak by boli obidve kvalitné tak bicigeľ
viem, ze bicykle vedia byt drahe, podla bratancovho, takze asi bajk
a vzhľadom na to že to má byt zadara tak kvalitou sa to asi bude blížiť Tesco bikom takže...
a ten moj bicykel nema ani prehadzovaky ani brzdy ani blatniky ani hovno takze by sa mi nejaky zisiel a tablet nepotrebujem aj tak je to len zvacseny mobil
jasné že bike ako hovorí @n0w za tie downhillácke sú pekné pálky.
Pootom by som ho predal a niečo si za to kúpil