Dokelu.. Vlastne asi ten iPad. ak to cenovo vychádza rovnako, mohla by som ho predať a za tie peniaze si zariadiť výlety alebo čokoľvek, čo by som chcela/potrebovala viac, prípadne niekomu inému.
Ani jedno. iPad je neplnohodnotná predražená imidžová hračka (za tú cenu mám takmer-ultrabook so solídnym výkonom, plnohodnotným OS a 10-hodinovou baterkou) a schooltripy (akékoľvek) vyslovene nemusím. Ak niekam ísť, tak s ľuďmi, s ktorými chcem a s programom, ktorý chcem.
najlepšie, čo si môžeš kúpiť sú zážitky. Na tie nikdy nezabudneš, ale o pár rokov si ani nespomenieš, že si niekedy vôbec mal nejaký ajped. Prídu novšie veci, a ajped bude..o ničom
ja mam sice iPad velmi rad a neviem si predstavit, ze by som doma browsoval web na niecom inom, ale nic lepsie ako zazitky neexistuje.. cize jednoznacne by som volil trip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
**na tom vylete som bola už minulý rok
(Áno, zbytočné používanie anglicizmov bude naďalej spôsobovať moje debilné komenty )
A ten výlet, to by bolo určite krásne.
tam netreba moc rozmyslat zbytocne
a inac asi @8 takyto trip niekde v holandsku si dat ^.^
Doma mám notebook a vonku mobil a to stačí nie? Nepotrebujem ešte medziprechodnú kokotinu.
Ja by som šla na výlet.
a neskor nejaku lacnejsiu a hlavne VYHODNEJSIU alternativu ipadu
najlepšie, čo si môžeš kúpiť sú zážitky. Na tie nikdy nezabudneš, ale o pár rokov si ani nespomenieš, že si niekedy vôbec mal nejaký ajped. Prídu novšie veci, a ajped bude..o ničom
A na svoju MP3-jku prvú si tiež pamätám dodnes, tak neviem .
Skolske vylety su na hovno. Ale musis sa roZhodnut sama