no... momentalne to mam 2v1: školu a plnenie snov rodicom. keby ma byt len a len po mojom, uz som odtatarena kdesi v keli, myslim ze s Bc. by som sa fakt uspokojila. tak dufajme, ze to, co robim teraz, ma aj nejaku buducnost.
ja si idem vzdy za svojimi snami ... a je mi jedno co ma to bude stat ... co sa tyka mojho buduceho zamestnania, nema cenu robit nieco, co nemam rada, radsej nieco co milujem ...
pre mna velky vyznam si plnit sny ... nech skapem od hladu do rana .. lebo co z takeho zivota skurveneho a pojebaneho aby som robil len preto aby som si mohol kupit nejake sracky ... nepodstatne .. raz vezmem globus zatocim snim a tak kde mi pristane prst sa vyberiem hoci ma po ceste aj zabiju ... mam v pici taky zivot
vždy som si vyberala len to, čo ma baví. sama som si vybrala strednú, aj výšku, aj záujmové krúžky atď. a idem si za svojimi snami, keď už to tak nazvať... ak sa ma aj naši snažili do niečoho dotlačiť, tak som na to kašľala, viac menej.
vybrala som si výšku podľa seba, rodičia ma prehovárali, aby som tam nešla a musím im dať za pravdu - zasa raz... začínam mať pocit, že oni mi chcú fakt iba dobre
Pff...nijaké výnosné povolanie okrem varenia LSD ma neláka.
A pokiaľ budem mať zabezpečené materiály/priestory/vybavenie/preplatené náklady týkajúce sa práce, ktorej sa ozaj chcem venovať, nepotrebujem pre seba šesťciferný plat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nechcem plniť sny svojim rodičom, mám vlastné, oni si mali tie svoje tiež splniť sami.
Nestojim o zivot ktoreho zmyslom je hromadenie majetku.
A ked uz ma tych milion skurvenych okolnosti doteraz nepresvedcili, ze peniaze su dolezite , tak uz naozaj pochybujem, ze sa tak niekedy stane
a mňa rodičia nikdy do ničoho nenútili, nikdy mi nekázali vybrať si školu podľa nich, vždy ma podporovali a podporujú v tom čo chcem ja
To je ten najhorsi pripad...
Len nikdy neprestaň dúfať a snažiť sa...
A pokiaľ budem mať zabezpečené materiály/priestory/vybavenie/preplatené náklady týkajúce sa práce, ktorej sa ozaj chcem venovať, nepotrebujem pre seba šesťciferný plat.