@matus123 tak napríklad v Prievidzi bolo tornádo niekedy medzi 1965-1975, a podľa fotiek čo som videl maličké rozhodne nebolo. Zobralo to kus lesa a pár domov
@ladyofcarnage a budem! zvlášť u teba! Lebo ak si namýšľam sama, tak by som bola schopná celý tento víkend presedieť v okne a čakať na ntermezzo jak taký debil!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a z diaľky, no pozeral by som sa a keby sa približovalo tak by som sa vzďaľoval
Odpadla by som.
Alebo, keby to bolo teraz, napísala @diduska125 sms-sku
" no do piči"
* slastný úsmev a následné vytešovanie sa, poprípade nejaký ten orgazmus*
Zvolala by som Ježkove oči!, nabrúsila nože, spravila miesto v mrazáku a dala vyhriať trúbu.
a vidíš, na ježkove oči! som zabudla
Ježkove oči! Ako si mohla zabudnúť na Ježkove oči?
a ja som mala prísť až v druhej fáze, ak si dobre pamätám! Ja totiž nepotrebujem vidieť v kuse!
ale tak konanie závisí od mnohých faktorov...
aké konanie? aké faktory? Ako, že večera by bola príliš pri živote a tebe by to šoku tak preskočilo, že ani biele tenisky by nevadili?
no napríklad
no pekne! tak ty takto?
A to, aby si jediným telefonátom zachránil skalp tým, že mi zaobstará vianočný darček, to ti nenapadlo, že?
nuž....
nie, nenapadlo
Pekne! Egoista!
nebudem!! hovädo..a láskavo si zo mňa nerob prdel takýmto spôsobom...čo som?moňa?
ja viem
A budú šedé sofíčence!
Aj ja!
figu borovú!
ja viem, že aj ty vieš a rovnako viem, že aj ty si
ale veď hovorím šedé sofíčence, nie divnokukajúce radčence!
Vďaka!
no ešte to tak!
neni začo...
a náhodou... bolo by to vtipné, ale radšej ostaňme zatiaľ pri tých sofíčencoch (ozaj, a čo s tvojou susedou? )
no mrem od smiechu....
nezahováram..len som nepokladala za potrebné odpovedať, lebo momentálne nepokladám za potrebné to riešiť