no tak asi by som sa vyznal zo všetkého čo cítim k ľuďom veď ich už neuvidím tak by som sa nemusel hambiť potom by som asi šiel na pivo a ožral sa na sekeru ška ju už nevyplatím aaa rozhodne by som to ukončil s nikeým koho milujem ak by taká baba nebola tak s nejakou inou ..
@magickinder no a na čo by si to ako predal??? veď šak predáš to,prinajlepšom ecce budeš žiť ale predsa si tie peniaze neužiješ keď hneď zomrieš..no nie? predáš srdce ale šak potom keď nebudeš mať srdce nebudeš žiť a peniaze ti budú na veľkú p**u...
užila by som si to ako nikdy.....zabavila by som sa riadne a vyskúšala by som veci ktoré som chcela spraviť len som sa bála....napríklad skočila s padákom...bunjee jumping...niečo riadne adrenalínové....
napisala by som zaavet kde bude uvedene, kto zdedi moj najcennejsi majetok (ponozky,oblubene tanga,mobil,PC)...=D a potom by som vsetkym vsetko povedala...=D
Išla by som na spoveď (pre istotu),potom by som sa šla korčulovať na Gabčíkovo so slúchadlami v ušiach, večer na diskotéééku s kamošmi aby som si poslednýkrát poriadne zatrsala,potom potom nepoviem čo a potom by som si šla lahnúť..Hé no pekne
isla by som do skoly tam by som vsetkym ucitelkam a ucitelom do oci vypicovala co si o nich uprimne myslim potom by som sla do mesta so sluchatkami v usiach zasla by som na bagetu potom by som sa len tak potulovala mozno by som si sadla na travu do parku alebo by som len tak premyslala s nohami namocenymi vo fontane a vecer by som isla na disku...a asi by som si zajebala lebo by som nechcela umriet ako panna..asi tak
pchu, asi by som povedala urcitym ludom pravdu, co k nim citim...a potom by som v klude umrela, s pocitom, ze som nestihla, vsetko po com som tak tuzila...
tak asi to čo každy den....jak by som vedela, že je moj posledný??? takže by som isla do školy , s dakym by som sa pobila, vratila domov, isla na net, kukla TV a potom asi umrela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
lebo nic ine sa neoplati..