@kolivideam Biebera žerú malé sprosté dievčatká ktoré si nevedia nájsť normálneho reálneho človeka.... hrozné, vraždila by so pre tú debilitu, v deň ked skape Justin Bieber by sa mal vyhlásiť sviatok oslobodenia od debilizmu...
@pimkiee presne tak, ale s vyhlasovaním sviatku by som počkal, lebo debilov je omnoho viac a Bieber je podľa mňa len teplý chudák s dievčenským hlasom, nie debil
ale on nie je teplý ako sa mnohí domievajú, je iba taky jebavý kxichtík, mne sa vôbec nepáči a keby aj, je ešte pod zákonom a za to je basa...a ja sa mám rad a nakoniec mám svojho Mária 23ročného a s tým si užívam do sýtosti a do zbláznenia každý deň a noc..........
@zajko30 pod zakonom nie je teda neviem ako v Amerike ale tu by nebol ...
ja som proti nemu nič nemala pokial ho nezacali pchat do vsetkych casopisov proste horsie nez Hannah a to je co ppvedat ale pokial sa vyhybam jeho videam je to ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tak,tak
kruci..
mne nie je už zle z neho, ale z tých všetkých ludí čo to dookola riešia..
"tvoja nenávisť, robí mňa obľúbeným a populárnym"
:/
prečo by som mala z neho robiť oslíka
Začne mutovať a má po sláve
Alebo by som ho predhodil zajkovi
ale on nie je teplý ako sa mnohí domievajú, je iba taky jebavý kxichtík, mne sa vôbec nepáči a keby aj, je ešte pod zákonom a za to je basa...a ja sa mám rad a nakoniec mám svojho Mária 23ročného a s tým si užívam do sýtosti a do zbláznenia každý deň a noc..........
a nie som vlčko aby si mi niekoho predhadzoval!
filip
ja som proti nemu nič nemala pokial ho nezacali pchat do vsetkych casopisov proste horsie nez Hannah a to je co ppvedat ale pokial sa vyhybam jeho videam je to ok
tak necitaj somariny
Síce ho absolútne nemusím po tej speváckej stránke.. ani sa o neho nezaujímam.. nemám dôvody mu niečo robiť, len preto že mi nie je sympatický
a vy co tu na nho nadavate...debilizmus je nie v nom , ale asi vo vasich hlavach