dal by som sa na herectvo. ked som bol mladsi, chodieval som na rozne divadelne skolenia alebo ako to nazvat. boli sme niekde par dni, rozdelili sa do skupin, vymysleli si podla temy vlastne texty a potom to posledny den zahrali a ti skolitelia, herci a kritici, ktori to s nami mali mi vraveli, nech to skusim na vsmu, ze na to mam, kamarati mi tiez vraveli, aby som sa o to pokusil a nejak sa na to zabudlo.
no neviem určite by som sa snažila nejak nadobudnuť financie.... legálne samozrejme ale nejakým rýchlim spôsobom, kde je pravdepodobnosť minimálna ale ja by som to zvladla lebo by som nezlyhala
napísala by som knihy (ktoré by boli super poučné a také dobré že by každého nútili zamyslieť sa) a išla pozrieť do holywoodu že ako to tam chodí, ako sa robia filmy, a potom by som vynašla lieky na niektoré zatiaľ nevyliečiteľné choroby
prišiel by som k najbohatšiemu človeku sveta a poprosil ho o 10 miliárd eur
následne by som istú časť investoval, podporoval výskumné činnosti ohladom psychológie, medicíny a vesmíru (prípadne financoval vlastné výskumy) ... istú časť prerozdelil určitým ľuďom a za ostatnú časť by som si zariadil a žil svoj život bezstresovo a s omnoho lepšími vyhliadkami ako mám teraz
Inak toto je velmi dobra otazka na ukazanie toho, ako je vyvinuta mentalita daneho naroda (dobre, spriemerovana, nemozme generalizovat) a aka je tam socialna situacia.
Lebo si vsimnite, ze vacsina ludi tam postavila peniaze a nejake materialisticke kraviny na prve miesto, pripadne vyslovene osobne zazitky nad vsetko ostatne. Pobavil ma typek co povedal ze... no zarobil by som, kupil by som si auto, dom...... dlha pauza...... a aj pre rodicov, vsetko co by chceli (aby sa nepovedalo, ze mysli len na seba, tak este mysli aj na svojich rodicov trochu). Vacsina Slovakov, chce nieco, co mozes uplne v pohode dosiahnut, aj bez toho aby si sa bal, ze zlyhas.
No a potom tam bola hrstka cudzincov a hned prvi povedali "we would end world hunger".
Ale neberte to ako kritiku, to len taka moja observation. Aj ja mam nejake egoisticke ciele a podla mna, ked to dostatocne vyvazis niecim prinosnym pre ostatnych, tak na tom nie je nic zle.
@georg21 ja? by som sa začal učiť zvieracou rečou, nech si s každým v lese/na lúke pokecám že čo a ako a tak a potom by som pracoval na vesmírnom programe, kde by sme vymysleli extra super cestovanie vesmírom a následne by sme zmapovali celý vesmír a zistili čo to vlastne je a by sme nadviazali obchodné vzťahy s iným životom tam v tej čiernote a tak nejako :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Inak tie dievčatá vedľa toho chalana s tričkom kontrafakt "TA ja ňevjem"
a podala by som si loto
a pri niekoľkých ľuďoch v tom videu sa mi zdalo že nepochopili otázku a odpovedali odveci
otehotnela
následne by som istú časť investoval, podporoval výskumné činnosti ohladom psychológie, medicíny a vesmíru (prípadne financoval vlastné výskumy) ... istú časť prerozdelil určitým ľuďom a za ostatnú časť by som si zariadil a žil svoj život bezstresovo a s omnoho lepšími vyhliadkami ako mám teraz
A ty?
@melancholik a co sa stane ked za nim prides teraz a on ta posle do prdele? Okrem ohrdnuteho ega absolutne nic, tak nevidim dovod preco to nevyskusa
Lebo si vsimnite, ze vacsina ludi tam postavila peniaze a nejake materialisticke kraviny na prve miesto, pripadne vyslovene osobne zazitky nad vsetko ostatne. Pobavil ma typek co povedal ze... no zarobil by som, kupil by som si auto, dom...... dlha pauza...... a aj pre rodicov, vsetko co by chceli (aby sa nepovedalo, ze mysli len na seba, tak este mysli aj na svojich rodicov trochu). Vacsina Slovakov, chce nieco, co mozes uplne v pohode dosiahnut, aj bez toho aby si sa bal, ze zlyhas.
No a potom tam bola hrstka cudzincov a hned prvi povedali "we would end world hunger".
Ale neberte to ako kritiku, to len taka moja observation. Aj ja mam nejake egoisticke ciele a podla mna, ked to dostatocne vyvazis niecim prinosnym pre ostatnych, tak na tom nie je nic zle.
A po prečítaní @29 som si uvedomila, že som sebecká čiže hneď potom by som zabezpečila svetový mier. (netuším ako)
v mojom prípade ide o dušenve bohatstvo, aby som bol pevný vo viere a nesklamal toho, ktorý ma už raz poslal naspäť