Ahojte, mám jeden taký problém a chcela som sa Vás opýtať na Váš pohľad na vec.
Kamarátke sa páčil jeden chalan, lenže pravidelne mi opisovala aký je podľa nej nevyspelý, že si z neho furt robí srandu, že ak by ju chcel, aj tak by s ním nechodila...
myslím, že je sebecká a chce ti zle, srry za pravdu, teraz jej nemožeš furt ustupovať, nemala byť sprostá a zahrávať sa s ním, nikto nebude čakať navždy, kým skončia vrtochy
no to snáď nie.....keď ti kamarátka povie, aby si jej psovi, ktorý práve trpí akútnou sračkou, vylízala riť, tak to urobíš?!
je to trochu nadsadené, ale v podstate je to rovnaké, len pri tej druhej veci ti je jasné hneď, že by si to neurobila a pozerala by si sa na ňu ako na šibnutú....
súhlasím s @purpledrug666 a navyše, ak je to skutočne kamarátka, tak sa s tebou bude baviť tak či tak. (Skutočný priateľ je ten, ktorý o tebe vie VŠETKO a stále ťa má rovnako rád)
ona ma kolko rokov? 13? jednak furt nevie, co chce a jednak...sak ked sa jej tak silno moc pacil, tak mu to mala povedat hned predsa a nie kym to on telepaticky zisti
dufam, ze neuvazujes nad tym, ze by si to ukoncila o__O
v podstate nic riesit nemusis, kedze vieme, ze "kamaratka" v takychto forach je zamenitelne za "ja".
ale nie, teraz vazne - neviem no, je to prekerna zalezitost, zda sa mi, ze ta kamoska je dost hlupa a/alebo dost zla kamoska, ked chce, aby si prestala s chalanom preto, ze aj jej sa paci, to je sebecke..zvlast ked kedysi vravela, ze jej to nevadi...a na toho chalana nemysli? ked je do teba zalubeny, tak asi moc stastny nebude, ked sa nanho vyseres...ty budes smutna, on bude smutny, kamoska bude mat mozno napokon z toho aj vycitky, ze vam "zakazala" vztah...neviem no. skus este sa s tou kamoskou otvorene porozpravat...a ak neustupi, tak neviem...stratit kamosku nie je ziadna vyhra, ale udrzat si kamosku, o ktorej si len s tazkostami dokazes mysliet, ze je to ozaj prava kamaratka, co chce tvoje dobro, to tiez nie je nic moc...neviem
ostala by som s chlapom ... ona ho nechcela, tak potom čo. veľa dievčat čo poznám chcú niekoho, dostanú ho, nechcú ho a keď ho má niekto iný, strašne ho chcú naspať a tvária sa, že ho vlastne chcú celý čas... takže ak sa máte radi, myslím, že nieje čo riešiť.
Je lama a ked hovorila ze ho nechce tak ho nema, co ma za problem? Mas ho ty a zatuzila ona.
Ked on chce teba a ty jeho tak sa obavam ze "kamaratka" je z toho absolutne vynechana a nesuvisi to s nou. Ona si verdikt vyviedla sama a aj keby ho teraz zrazu chcela tak on chce evidentne teba. Cize si myslim ze sa moze postavit na hlavu a aj tak to cele pojde mimo nej.
@viemzeneviem Toľko ho naťahovala, že sa jej to vypomstilo, takže by to už teraz vôbec nemala riešiť. Bola naňho zlá a teraz Ti závidí ... a teraz sa vy dve žeriete a on má obe ... chlapec vyhral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
je to trochu nadsadené, ale v podstate je to rovnaké, len pri tej druhej veci ti je jasné hneď, že by si to neurobila a pozerala by si sa na ňu ako na šibnutú....
takže to urob aj pri tej prvej veci a hotovo
dufam, ze neuvazujes nad tym, ze by si to ukoncila o__O
daj sa s tym chalanom dokopy,ak ste naozaj kamosky , ziadat o teba aby si to s nim ukoncila , je od nej dost hlupe a sebecke.
ale nie, teraz vazne - neviem no, je to prekerna zalezitost, zda sa mi, ze ta kamoska je dost hlupa a/alebo dost zla kamoska, ked chce, aby si prestala s chalanom preto, ze aj jej sa paci, to je sebecke..zvlast ked kedysi vravela, ze jej to nevadi...a na toho chalana nemysli? ked je do teba zalubeny, tak asi moc stastny nebude, ked sa nanho vyseres...ty budes smutna, on bude smutny, kamoska bude mat mozno napokon z toho aj vycitky, ze vam "zakazala" vztah...neviem no. skus este sa s tou kamoskou otvorene porozpravat...a ak neustupi, tak neviem...stratit kamosku nie je ziadna vyhra, ale udrzat si kamosku, o ktorej si len s tazkostami dokazes mysliet, ze je to ozaj prava kamaratka, co chce tvoje dobro, to tiez nie je nic moc...neviem
ale zas si treba rozmyslieť, či je ozaj taká kamarátka, že by ťa podporila hoc kedy..ak nie, jebala by som na ňu
Ked on chce teba a ty jeho tak sa obavam ze "kamaratka" je z toho absolutne vynechana a nesuvisi to s nou. Ona si verdikt vyviedla sama a aj keby ho teraz zrazu chcela tak on chce evidentne teba. Cize si myslim ze sa moze postavit na hlavu a aj tak to cele pojde mimo nej.