takže práve som sa dozvedela že každý musíme ísť povinne na venček...môže ma triedna prinútiť?! navyše tam idú aj 8-maci a medzi nimi aj môj bývalý...oceňujem jej snahu naučiť nás spoločenské tance ale ja fakt nechcem tancovať s mojím bývalým alebo s iným
Úplne ťa chápem. My budeme mať venček toho roku. A ja tam ísť nechcem. Vôbec sa mi to nepáči a neláka ma to.
Ja by som to na tvojom mieste vyriešila tak, že si vybavíš u doktorky ospravedlnienku na ten deň, čo by malo byť bez problému, keďže mne napríklad dá... Neviem, ako u teba.
Alebo ak tam musíš ísť, tak proste choď so vztýčenou hlavou a ukáž, že ti nevadí stretnutie s ním...
Ale pochybujem, že by si naozaj musela, pretože do toho ťa nemôže nikto prinútiť. Vždy to bolo dobrovoľné, takže by to tak malo zostať.
..treba v každom prípade zistiť detaily: ak sa to odohráva mimo vyučovacieho času - nemáš o čom, proste tam nepôjdeš. Ak by to bola súčasť vyučovania (čož si neviem celkom reálne predstaviť, ale budiš) .. tak v tom prípade by si veľa na výber nemala.
@kikush123 pred par dnami som zakladala podobne forum a aby som sa vyhla podobnym komplikaciam spakovala som spatneho ale v pohode chalana-a vyhla som sa vsetkym ostatnym"napadnikom"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Neviem fakt rozmýšľam že jej poviem, že tam nejdem..ved čo mi môže?
chcieť je pekná vlastnosť ale mať ešte krajšia
Ved keď sa vám nepáči tak neviem načo nato reagujete
rada by som ale neviem či to bude možné...nenávidím ich
Neviem dnes som nebola v škole a kamoška mi napísala keď došla že máme povinný venček... tak ma to naštvalo že ako to môže byť povinné..
Ja by som to na tvojom mieste vyriešila tak, že si vybavíš u doktorky ospravedlnienku na ten deň, čo by malo byť bez problému, keďže mne napríklad dá... Neviem, ako u teba.
Alebo ak tam musíš ísť, tak proste choď so vztýčenou hlavou a ukáž, že ti nevadí stretnutie s ním...
Ale pochybujem, že by si naozaj musela, pretože do toho ťa nemôže nikto prinútiť. Vždy to bolo dobrovoľné, takže by to tak malo zostať.