prešla som si všeličím. A veľmi bolestivým. Sú veci, ktoré si poviem - bodaj by sa nikdy neboli bývali stali...
ale vďaka týmto skúsenostiam som dnes, aká som, viem, čo viem a urobilo to zo mňa toho človeka, ktorého majú moji priatelia aj rodina radi. Poznám cenu vecí, ktorú si veľa ľudí, alebo mladých v mojom veku, neuvedomuje a neváži.
Nechcela by som zmeniť nič. Som rada, že som, kto som.
Tiež je v mojom živote veľa vecí čo sa udialy,čo by som zmeniť chcela.Ale potom by som nebola taká silná ako som teraz. "Čo ťa nezabije,to ťa posilní." Takže nič!
kedysi som silou mocou chcela všetko meniť. Priam dennodenne som bažila po nejakom imaginárnom časostroji, ktorým by som sa mohla teleportovať do danej situácie a zmeniť ju. Teraz by som to už nemenila. Pretože, ako bolo vyššie spomenuté, skúsenosti a dôsledky vyvodené z danej situácie, sú niekedy nenahraditelné. Takže nie, nič by som nezmenila
udržala by som jeden vzťah na diaľku doteraz.. za akúkoľvek cenu, pretože viem, že by sa to dalo, ale bola to len a len moja vina, že som nebola dosť silná a nedupla som si pred mamou... a atak.. to je jediné, čoho ľutujem..
Ako najradšej by som nikdy nezačal hrať wow a neflákal prvý ročník na výške ale nemenil by som to myslím že je to veľmi silná životná skúsenosť a aj keď som tým zabil rok života naučil som sa niekoľko dôležitých vecí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale vďaka týmto skúsenostiam som dnes, aká som, viem, čo viem a urobilo to zo mňa toho človeka, ktorého majú moji priatelia aj rodina radi. Poznám cenu vecí, ktorú si veľa ľudí, alebo mladých v mojom veku, neuvedomuje a neváži.
Nechcela by som zmeniť nič. Som rada, že som, kto som.
» www.csfd.cz/film/45608-osud...