no vsetko z tvojich prikladov
miesto narodenia na 100%,ani nejdem rozoberat kde to vlastne byvam
a stredna skola: uz som musel menit odbor,to je naj picovina co som spravil ze som tam isiel
a cin: mohol som chodit s jednou babou,ktora by mi bola verna,je sexy,mohol som snou byt az doteraz.ale ja kkt.
chcela by som zmeniť svoje vlastnosti, ktoré ľuďom vadia... a tých je fakt veľa... a svoj negatívny postoj k životu a... veľa vecí no... a nechcem chodiť do nemeckej triedy...fakt ľutujem že som si nedala ruštinu ale to je dlhá story
rada by som sa narodila v USA aby som mala jednoduchsie tam studovat a tak...a ked uz v europe tak aspon v nejakom poriadnom state napriklad vo francuzsku
jedine co by som chcela zmenit, je určita cast mojho JA, ktora nici zivot mne, a aj inym...nic ine by som nezmenila....
vlastne ano, keby sa dal cas vratit o take dva mesiace, tak by som sla niekam, kam som mozno mala ist...ale nejde to...co uz...zmierit sa je tazke...
svojho času by som vedela vymenovať množstvo vecí. svoje skutky, okolnosti a tak. Avšak všetko zlé ma niekam posunulo a teraz som rada, že žijem ako žijem. Kebyže niečo zmením nebola by som dnes taká šťastná (ak aj áno nevedela by som si to šťastie natoľko vážiť).
no ja by som nezmenila nic,vsetko je tak ako ma byt povedal spoluziak môjho brasku zaregistrovany tiez na Birdz.sk
nic by som nemenila preto,lebo teraz by som nebola takou osobou akou som,to je nebola som vzdy taka uprimna,taka otvorena,taka neurazliva a podobne privlastky. Kazdy clovek by si mal brat zo svojich chyb ponaucenie a sam sa na zaklade toho zmenit,ale nie kazdy je taky. Takze kebyze nespravim tolko chyb a zlych veci ako v minulosti,nebola by som o 180stupnov iny clovek,ti co ma poznaju vedia o com tu pisem. A podla mna by sa nad tym mali zamysliet vsetci,niekto sa stazuje na same blbosti a pritom si nevazi to co bere ako samozrejmost, takze ja na svojom zivote nechcem menit nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
miesto narodenia na 100%,ani nejdem rozoberat kde to vlastne byvam
a stredna skola: uz som musel menit odbor,to je naj picovina co som spravil ze som tam isiel
a cin: mohol som chodit s jednou babou,ktora by mi bola verna,je sexy,mohol som snou byt az doteraz.ale ja kkt.
nenávidím to tu :/
aspon by som mohol ist kazde vikendy zabavat sa nekam a po veceroch vonku
ked mne by stacilo aj hocake vacsie mesto
to je strasna dedina
...
ale dúfam, že sa mi to raz podarí
New York ma už čakááá
vlastne ano, keby sa dal cas vratit o take dva mesiace, tak by som sla niekam, kam som mozno mala ist...ale nejde to...co uz...zmierit sa je tazke...
nic by som nemenila preto,lebo teraz by som nebola takou osobou akou som,to je nebola som vzdy taka uprimna,taka otvorena,taka neurazliva a podobne privlastky. Kazdy clovek by si mal brat zo svojich chyb ponaucenie a sam sa na zaklade toho zmenit,ale nie kazdy je taky. Takze kebyze nespravim tolko chyb a zlych veci ako v minulosti,nebola by som o 180stupnov iny clovek,ti co ma poznaju vedia o com tu pisem. A podla mna by sa nad tym mali zamysliet vsetci,niekto sa stazuje na same blbosti a pritom si nevazi to co bere ako samozrejmost, takze ja na svojom zivote nechcem menit nic.