@9 a inak je v nemocnici lebo mu dnes vyoperovali z chrbta taky mensi tumor, co tam bol navyse... tak si este par dni polezi a niekolko dni dotrpi doma...
ja rozmyslam, ze mu vezmem mandarinky, co ma rad, knizku som mu uz dala oblubenu, dvd nemam, ani neby som nevzala, by mu to niekto slohol, strasne sa kradne v nemocniciach a ziadne veci sa nedaju nikam zamknut, mohol si aj taky malay trezor zobrat na kluc aspon svoj, jaj, skoda, ze ma to teraz napadlo az...
som rozmyslala, ze mu nakreslim nejaky obrazok, mozno z fotky nas dvoch, ale na to teraz zial nemam dost casu, ani sil velmi, tak mozno nejaku peknu basnicku aspon, sice to mozem aj v sms poslat, neviem sakra, niecim ho chcem fakt potesit, chuda moje
hmmm,ja som sa vratila z nemocnice dnes a mozem vam povedat, ze nic ine by mi nepadlo lepsie,ako to ze za mnou vobec niekto prisiel....sice som tam bola len 3dni,ale aj tak ziadne ovocie, knihy ani filmy nenahradia kontakt s realitou mozno tak nejaku malu cokoladku alebo co,az to neni trapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
oblubenu knihu ci casopis
nejaky prehravac hudby ci filmov
pardon
ale tak vsetky moznosti su celkom ok, takze sama sa rozhodni
som rozmyslala, ze mu nakreslim nejaky obrazok, mozno z fotky nas dvoch, ale na to teraz zial nemam dost casu, ani sil velmi, tak mozno nejaku peknu basnicku aspon, sice to mozem aj v sms poslat, neviem sakra, niecim ho chcem fakt potesit, chuda moje