@mezomus počuvaj, pokoj od kokotov mali teraz v kauflande za 15,49 a mali aj pokoj od prijebancov a 14 ročných detí... zajtra idem, odo mňa máš na vianoce čo si vyberieš, povedz si
a mali v lidli taku popičovku že fašírky s príchuťou penisu .neviem prečo mi to napadlo, asi preto že dnes som mal fašírky ktoré fakt chutili ako penis ... nieže by som ho dakedy jedol ale ked som jedol tie fašírky tak som mal pocit že ho jem
ja nemám nikdy vianoce, buď sa opíjam na každom mieste, kde prídem alebo píšem seminárky. posledné dva roky som dopísala o deviatej seminárku, poslala ju a išla zapíjať starý rok.
prenosný 2,5´´harddisk, prenosný digitálny fotorámik a ponožky.
A nehovorte, že nikto okrem pár výnimiek tu, nedostane a neteší sa na darčeky od svojich milujúcich blížnych! to by znamenalo, že tento rok budú úplne prázdne nákupné centrá. alebo nie ste tak trochu pokrytci?
@Pettulqa len to NEROB!!! GITARY SÚ KOKOTINA!!!! lebo potom seriozny gitaristi sa nemajú kde uplatniť, lebo je kopa kokotov, čo sa naučili master of puppies od gaytalliky a myslia si, že sú najväčší.
a z tých realistickejších darčekov by ma potešil...keď ja neviem čo. Mňa poteší hocičo, hocijaká prkotina. Napríklad dnes som dostala od Laja taký úžasný cukrík, že som ho ani nezjedla, lebo mi bolo ľúto poškodiť krásny obal
@Mezomus co nemam robit?? nemam si zelat gitaru?? ak dovolis, ja si ju zelat na Vianoce budem a ja si nemyslim, ze som najvacsia, ja neviem hrat bohvieako na gitare, ale strasne by som chcela a budem na sebe makat a naucim sa to, a ty budes tiez gitarista ako vidim, takze snad chapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
inak, ja ani nič, len aby sa každému ušlo to, čo si naozaj zaslúži
ale inak napríklad taký frajer alebo peniaze by bodli!
alebo keby za mňa niekto za rok zmaturoval, ma tak teraz napadlo...
je toho veľa!
a mali v lidli taku popičovku že fašírky s príchuťou penisu .neviem prečo mi to napadlo, asi preto že dnes som mal fašírky ktoré fakt chutili ako penis ... nieže by som ho dakedy jedol ale ked som jedol tie fašírky tak som mal pocit že ho jem
@andulili to som až taký fenomén?
+
Apple iPod Classic (160GB, 6th generation, Black)
A nehovorte, že nikto okrem pár výnimiek tu, nedostane a neteší sa na darčeky od svojich milujúcich blížnych! to by znamenalo, že tento rok budú úplne prázdne nákupné centrá. alebo nie ste tak trochu pokrytci?
inak chcem túto knižku :
Zajtra si darujem voňavý paperback Sons and Lovers
i-pod chcel som čižmy, ale tie sa mi našťastie podarí kúpiť pred vianocami
-súkromné číslo na Holopainena
-surikatu
-úspešné prehrávky na klavíri a speve
a z tých realistickejších darčekov by ma potešil...keď ja neviem čo. Mňa poteší hocičo, hocijaká prkotina. Napríklad dnes som dostala od Laja taký úžasný cukrík, že som ho ani nezjedla, lebo mi bolo ľúto poškodiť krásny obal
alebo tento