Ja osobne chcem rozhodne precestovať svet s foťákom v ruke a potom sa usadiť kdesi na vidieku a žiť si svoj pokojný a harmonický život aj so svojou rodinkou
Žiť vo Veľkej Británii! A navyše chcem aby si ma ľudia zapamätali ako veľmi, veľmi dobrú spisovateľku A tak bočne - Žiť v tehlovom dome s obrovskými oknami
Chciet mozem hocico. Ale nedostanem to kym nebudem bojovat a nedosiahnem po com tuzim. snivat vie kazdy clovek. Ale treba aj preto nieco robit aby sa tie sny stali aj realitou.
Moje modelingovské sny sa pomaly stávajú skutočnosťou, takže ak sa ňou stanem, nechcem mať nasrané v hlave tak chcem vyštudovať bilingvále gymnázium Juraja Hroncu v Bratislave s programom IB a noakoniec vyštudovať vojenskú akadémiu, ísť študovať a pracovať v Amerike v NY, aa ísť žiť niekde do ekonomicky silnej krajiny
Presadiť sa v bojových umeniach, pretože to je jediné čomu sa od malička venujem. Vyhráť MMA/UFC súťaž v Amerike, zviditelniť Slovensko ( Celkovo by som chcel posunúť Slovensko na vyšiu úroveň ). Natočiť úspešný film, stať sa uznávaným trénerom, vybudovať športové centrum. Ak by sa mi toto všetko splnilo tak v poslednom rade by som veľmi chcel tvoriť videá a semináre/stretnutia s deťmi, mládežou pretože oni sú budúcnosť Slovenska. Nezakazoval, nerozkázval by som im nič. Len by som k ním prehovoril so svojími myšlienkami a snažil sa aby tie decká dosiahli v živote čo najviac a nikdy nepadli na kolená. Ale vravím, to iba v tom prípade ak by sa mi všetko pred tým splnilo.
A Čučoriedka na torte je samozrejme šťastná rodinka
mať prácu, do ktorej budem chodiť rada a bude ma baviť, veľa veľa cestovať, napísať bestseller,ktorý bude známy na ceeeelom svete, zahrať si v nejakom seriáli alebo filme
chcem proste niečo dokázať, niečo veľké, aby mama videla, že nie som taká, aká si myslí, že som
Takto si predstavujem moju buducnost:1.po prijatí na szš,nasledne po ukonceni studia,pojdem so svojou frajerkou studovat farmaciu,ozenim sa a budem mat deti.
2.Zahrajem si vo filme,alebo v seriali,alebo naspievam svoju pesnicku.
Samozrejme nikdy nie je všetko také,ako by sme chceli... :/ ,ale budem sa snazit...
Až budem mať dom (aby som sa o auto nebál) a budem dosť šialený na to aby som si kúpil "Superformance MKIII" s motorom "Roush 427 IR", ktorý budem parkovať v obývačke (a je mi jedno či ženu jebne od zlosti), tak potom budem štastný.
Chcela by som byť superhrdináááá a zachrániť slede, kosatky a lososy a vysadiť nové pralesy aaaaa... a zistiť, čo ešte, keby som to náhodou všetko stihla a zvýšil by mi čas. Ale potom by som asi už len čítala knihy.
Tak ja by som chcel vystudovat hotelku potom si zalozit nejaku restauraciu a chcem aby moje meno nieco znamenalo ako napr. Jaro Žídek atd. (mozno ho nepoznate ald je to velmi dobry kuchar)...asi v 25 najst nejaku peknu babu,ozenit sa z nou,mat 2 deti,potom sa dozit vnucat takto nejak si predstavujem moj zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A Čučoriedka na torte je samozrejme šťastná rodinka
chcem proste niečo dokázať, niečo veľké, aby mama videla, že nie som taká, aká si myslí, že som
2.Zahrajem si vo filme,alebo v seriali,alebo naspievam svoju pesnicku.
Samozrejme nikdy nie je všetko také,ako by sme chceli... :/ ,ale budem sa snazit...
ale hlavne, aby som sa dokázala o seba postarať, aby som si našla dobrého muža, aby som robila prácu, ktorá ma bude baviť a pod.
No nič.
a potom @25