mnoo thak ja chcem v zivote dosiahnut take normalne veci...vyska...rodina...smrt...ale keby som sa nahodov welmi nudila thak asi vymysliet liek na rakovinu alebo nieco take
ja chcem byť taký gitarista ako jimi hendrix, chcem mať taký život a potom sa predávkujem tak, že mi totálne uletí dekel však život po tridsiatke neni onó!
ale né, kecám chcem byť rocková hviezda, v jednom kuse húliť trávu a voziť sa v najdrahších autách
zmaturovat, dostat sa na vysku, potom sa zamestnat, zarobit tazke love, najst si peknu a zaroven inteligentnu zenu ( to bude tazke hladanie ) a mat s nou syna, potom napisat knihu o svojom zivote, ktoru by som zakoncil vetou...and he lived happily ever after
No plánov by bolo,ale život sa mení zo dna na den. Ale tak chcela by som asi to čo každý,zmaturovat dostat sa na výšku akú chcem,medzitým si naplno užit život mladého človeka,žit fakt naplno,riskovat každý den.. a potom si násjt dobrú právu,muža,postavit si domček,mat dve krásne deti a taaak,ako každý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale né, kecám chcem byť rocková hviezda, v jednom kuse húliť trávu a voziť sa v najdrahších autách
a potom byt uspesna,sebavedoma a nezavisla zena 21.storocia
bez chlapa,bez deti