Pomaturitné voľno,veľa času pomimo brigád a ja sa nudím,tak by som bol rád,ak by ste mi poskytli nejake rady,na upozornujem KULTÚRNE vyžitie...čokoľvek zaujímavé,alebo podľa niekoho dobré...vopred ďakujem...poprípade odporúčania na divadeľné predstaveni
hm, stiahla som asi 50 filmov, učím sa španielčinu, mám v pláne gréčtinu, na stolíku mám 10 kníh, do týždňa ich musím vrátiť, najbližšie divadlo je 50km a všetky predstavenia, čo hrá v júni, som už videla. a najlepšie na tom je, že sa nudím a nič sa mi nechce. kam ideš potom na školu?
Ja plánujem oprášiť moju angličtinu, konečne (!!!) sa pozrieť do tej fínčiny, prečítať všetkých tých X kníh, čo som si požičala a neprečítala/kúpila a neprečítala, prečítať dalších X kníh, ktoré si prečítať chcem, pozrieť všetky tie filmy/seriály, ktoré som si tak urputne zháňala a bohužiaľ, čaká ma aj autoškola a počítam aj s brigádou Ja sa nenudím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak mám akurát rozčítaného Arforáckeho Kerouaca, More je môj brat je celkom príjemné čítanie.
A filmové kluby sú taktiež otvorené, takže je čo pozerať.
na školu? Architektúra v BA,som zvedavý ako to dopadne,ale teším sa no a niesi jediná,kto nevie čo nuda,nuda,nuda,treba vybehnúť von,pohyb nejaky aspoň,lebo stučniem v lete » www.birdz.sk/webka/vulgarna/...
Kerouac! veľmi dobrá voľba,dám Beat Generation » www.birdz.sk/webka/azizi/...
gratulujem k štátniciam » www.birdz.sk/webka/kolini/...
MASH? vidíš,ja som vedeľ prečo zakladám diskusiu,mám program na najbližšie voľné dni
kutná hora
inak ti neporadím, netuším čo chalani okrem sedenia za PC robia vo volnom čase