My sme si niekolko rokov nekupovali ziadne darceky, ale tento rok sme sa s bratom rozhodli ich potesit fotakom. Len to este musime prehodnotit, lebo mamcu naserie, ked my im nieco kupime a oni pre nas nebudu mat nic, aj ked mne je to celkom jedno, mne staci, ze budem doma a bude za hrniec salatu
Môjmu tatovi mobil, pretože sa stále vypytuje niečo ohľadne smartfónu(to znamená že on by smartfón tiež chcel ale nekúpi si ho) a priatelovej mamine voňavku, pretože by ju veľmi chcela ale nemôže si dovoliť vyhadzovať peniaze za take veci.
Btw veľmi sa teším že aspoň na Vianoce nie som bezradná a viem čo mám kúpiť.
mojmu ocinovi mikulassky sveter a mamine sme dali vyrobit obal na mobil s fotkou jej milovanych mopsov, co uz zomreli, priatelov otec dostane CoD, ale uz neviem ktore, lebo ich uz ma vela a jeho mamina dostane smart hodinky, ale nie nejake apple watch alebo co.. my sme sa teraz dohodli so vsetkymi, ze nebudeme vela minat na vianoce, kedze o chvilu budeme mat prirastok a celkom drahe su veci pre deti a so surodencami mame dohodu, ze si nebudeme kupovat nic, akurat pre bratove dievcence a priatelovu neter sme este kupili darceky..
a uz sa strasne tesim, lebo vianoce s bratovou starsou dcerou su zazitok (mladsia ma pol roka, cize nevie, co sa deje), ona proste pekne rozda darceky a tak nadsene pozoruje, co kazdy dostane a tak neuveritelne sa vie tesit aj z tych cudzich darcekov, ze to dava uplne dalsi krasny rozmer celemu tomu sviatku tak len dufam, ze ma pustia uz buduci tyzden z tejto nemocnice, lebo nechcem o ten zazitok prist!
mamka je hrozne náročná a chce len veci, na ktoré nemáme, takže ešte úplne nevieme, ona by chcela minerály a knihy o tom aké sú liečivé, ale môj brat je strašne proti ezoterike a nechce u nej túto vášeň podporovať, takže to ešte nemáme vyriešené. ale dostane pravdepodobne ešte aj nejakú predplatenú kávu v jej obľúbenej pražiarni.
ďakujem za pripomenutie, že som chcela ísť nakupovať darčeky dnes.
Jo Nesbo - Smäd, mama by ju chcela tak ju dostane a možno ešte niečo od Jozefa Kariku jej darujem, nech má čo čítať (teraz klamem, sám si to chcem prečítať) a otcovi stále neviem. Nič mi tento rok nenapadá, čo by chcel, potreboval.
Pojdu na vylet dakde. Kde este neboli na slovensku. Miluju turistiku, hrady zamky, len vsade uz boli dostanu strasidelny pobyt na zrucanine v blatnici asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Btw veľmi sa teším že aspoň na Vianoce nie som bezradná a viem čo mám kúpiť.
a uz sa strasne tesim, lebo vianoce s bratovou starsou dcerou su zazitok (mladsia ma pol roka, cize nevie, co sa deje), ona proste pekne rozda darceky a tak nadsene pozoruje, co kazdy dostane a tak neuveritelne sa vie tesit aj z tych cudzich darcekov, ze to dava uplne dalsi krasny rozmer celemu tomu sviatku tak len dufam, ze ma pustia uz buduci tyzden z tejto nemocnice, lebo nechcem o ten zazitok prist!
mamka je hrozne náročná a chce len veci, na ktoré nemáme, takže ešte úplne nevieme, ona by chcela minerály a knihy o tom aké sú liečivé, ale môj brat je strašne proti ezoterike a nechce u nej túto vášeň podporovať, takže to ešte nemáme vyriešené. ale dostane pravdepodobne ešte aj nejakú predplatenú kávu v jej obľúbenej pražiarni.
ďakujem za pripomenutie, že som chcela ísť nakupovať darčeky dnes.
otcovi kupovat je hroza, nejake pomocky na varenie mu nakupim a nejaku hodne fajnovu cokoladu asi
Tatko nejaké kutilské náradie
a mamke hmmm