Nepoznám človeka, ktorému by sa ťažšie vymýšľal darček. Miluje hudbu, ale CD, DVD, knihy o skupinách som jej dávala x krát (a gýčové kľúčenky, perá, vankúše, odznaky, tričká s amatérskou potlačou sa mne aj jej hnusia). Žiadne cetky ako bižutériu, náramky,
@18miki18 Šmario, ty si ale "originálny"! ABSOLUTAMENTE NO PROBLEMO... Ale choď radšej dávať svoje zmysluplné rady niekam inam... Inak, celkom si ma pobavil...
no v takom prípade už by som sa asi opýtal čo si praje, lebo radšej jej kúpiť niečo čo ju poteší a spraví radosť, ako bez uváženia jej kúpiť niečo čo ju nepoteší..myslím že ak sa jej spýtaš čo by si priala, keď že už nevieš prísť na niečo iné, tak by ti aspoň pvoedala po čom jej srdiečko túži, a tak aspoň sa vyhnete sklamaniu obaja
Vieš aké by to bolo keby každý birdzák sa pýtal čo ma dať sestre, mame alebo babke ? čo by si jej dala keby táto stránka neexistovala ? Išla by si robiť prieskum do ulíc ?
@12pusinka16 Neviem aké by to bolo a je mi to úprimne jedno. Sekcia PRIDAJ NIEČO je tu preto... Videla som tu ľudí pýtať sa aj oveľa väčšie hovadiny, ktoré si môžu zistiť hocikde, to preto majú robiť prieskum v uliciach? A pýtajú sa to každý deň a také banality, ktoré mňa ani nenapadnú. To by si čokoľvek mohla brať tak, že si urobíš pireskum medzi rodinou, kamarátmi, v uliciach A nevidím jediný dôvod, prečo by som sa to opýtať nemohla, ak mi to pomôže. Nie je to nič hrozné.
Viem aké by to bolo. Lebo to tu robí x ľudí každý deň a s oveľa primitívnejšími témami, z ktorých mi niekedy padá sánka a ktoré mňa ani nenapadnú sa opýtať. Neviem čo také zlé som sa opýtala. Možnosť PRIDAJ NIEČO je tu totiž presne na to, aby si niečo pridala, ak sa chceš opýtať, nevieš si rady alebo ťa to len zaujíma. A často je lepšia rada aj od úplne nezainteresovaných. To by sme všetci mohli brať tak, že na čo to tu budem dávať, veď si urobím prieskum v uliciach, medzi kamarátmi, rodinou, v škole...
@anchoise ale veď dobre nemusíš sa rozčuľovať veď som sa ťa len pýtala A je tu toho neskutočne veľa každý deň aspoň 3 fóra o tom čo dať komu pod stromček a narodeniny...
Neviem, ja som celkovo zaťažená na písacie potreby a diáre, veľmi ma poteší taký ten set od stabillo, kde je 12 pier, niekoľko zvýrazňovačiek, kvalitné plniace pero, bombičky na rok dopredu, denníky, zošity, skicáre... atď.
Ak chceš byť orginálna, kúp jej diár a do každého dňa jej tam niečo milé pripíš (rok vopred) Plus zaznamenaj tam termíny, kedy budete spolu
Potom CD-čko. Však to nie je zlý nápad. Nemáte nejaký film, ktorý môžte pozerať snád v kuse? Myslím, že CD-čko s soundtrackmi z toho filmu by tiež potešilo
Ak býva na intráku, tak ju poteší myslím hocičo praktické, alebo niečo, pri čom si na teba spomenie - trebárs šálka na čaj, termošálka, farebný dýždnik, teplučká deka, obyčajný vankúš, obrovský plyšák s rozmermi 2x2 metre, školská taška/aktovka, látková taška na nákupy (taká, čo sa dá zrolovať do takého valca a ako také malenie hodiť potom do kabelky), lampa, svietiace hviezdy na stenu, otvárač na konzervy, švajčiarsky nožík, papuče... hocičo
Prípadne jej predplať časopis, ak si fakt zúfalá... alebo aj cigarety, ale to sa asi nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale ja s nou nemám dobry vztah
alebo skús nejaké starožitnosti, občas majú zaujímavé veci do izby a pod. (teda ak je ten typ človeka, ktorému sa to páči)
alebo jej kúp veľkého plyšového maca, bude jej síce na * ale poteší sa
Ak chceš byť orginálna, kúp jej diár a do každého dňa jej tam niečo milé pripíš (rok vopred) Plus zaznamenaj tam termíny, kedy budete spolu
Potom CD-čko. Však to nie je zlý nápad. Nemáte nejaký film, ktorý môžte pozerať snád v kuse? Myslím, že CD-čko s soundtrackmi z toho filmu by tiež potešilo
Ak býva na intráku, tak ju poteší myslím hocičo praktické, alebo niečo, pri čom si na teba spomenie - trebárs šálka na čaj, termošálka, farebný dýždnik, teplučká deka, obyčajný vankúš, obrovský plyšák s rozmermi 2x2 metre, školská taška/aktovka, látková taška na nákupy (taká, čo sa dá zrolovať do takého valca a ako také malenie hodiť potom do kabelky), lampa, svietiace hviezdy na stenu, otvárač na konzervy, švajčiarsky nožík, papuče... hocičo
Prípadne jej predplať časopis, ak si fakt zúfalá... alebo aj cigarety, ale to sa asi nedá