Ahojte...Chodím s mojím chalanom týždeň a teraz v nedelu bude mať meniny (volá sa Marek) ...Vôbec netuším, čo také, by som mu mala dať...viem že to tu bolo už najmenej 150x ale vážne som v koncoch pomôžte prosím...
Asi tak, cokolada alebo niaka keramicka blbosticka co predavaju v kvetinarstve by po tyzdni mala stacit.. ale ked chces tak mu kup retiazku a o tyzden to mozes lutovat
Dnes sa ma kamoška spýtala, čo má dať priatelovi na meniny (áno, tiež sa volá marek) - chodia spolu dva mesiace. Čudne som na nu pozrela a so smiechom v očiach povedala NIČ.
- a teraz tu čítam, že ste spolu TYŽDEN ....no to by som mala kamoške volať a hned sa jej ospravedlnovať
ale tak, ked uz silou mocou nieco.. tak isto vies co má rád.. trebárs jeho oblubená čkoláda je studentská.. tak chod do obchodu, kúp tri stidentske..previaz ich stuzkou a s umsevom, objatím a pekným bozkom mu ich v den jeho menín daj..
a teraz v nedelu bude mať meniny (volá sa Marek) to som jááááááááá - skoro ja som tiež marek a v nedelu mám narodky aj meniny - takúto zhodu náhod.....
som prívrženec originálnych, alebo sa aspoň tak tváriacich, darčekov
a preto mi osobne napadá omnoho originálnejšia alternatíva kúpy hviezdy na nebi, ktorej aplikácia v reálnom živote je predsa len zaujímavejšia - list vlastníctva niekoľkých metrov štvorcových na Chujave. Jednoznačne!
Týždeň spolu chodíte a chceš mu niečo dávať? A ešte k tomu na meniny?
Prečo mu len nezaželáš všetko naj a nedáš jednu malú pusu? Po týždni chodenia by som nijaké veľkolepé dary neočakávala (ani z hľadiska, že som chalan).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale keď ste spolu tak krátko a máš problém s darčekom, nemohli ste sa dať dokopy až po jeho meninách?
ej, 6 ročný rozdiel? aj tak mu kúp tú čokoládu alebo čo... alebo mu nedaj nič, spravte si pekný deň a hotovo
a toto vážne nemyslím. súhlasím s tým, že čokoláda a pekný deň musia stačiť.
To je teraz čo za obdobie, že každý zháňa darček na meniny?
Spravte si proste pekný deň.
Dnes sa ma kamoška spýtala, čo má dať priatelovi na meniny (áno, tiež sa volá marek) - chodia spolu dva mesiace. Čudne som na nu pozrela a so smiechom v očiach povedala NIČ.
- a teraz tu čítam, že ste spolu TYŽDEN ....no to by som mala kamoške volať a hned sa jej ospravedlnovať
ale tak, ked uz silou mocou nieco.. tak isto vies co má rád.. trebárs jeho oblubená čkoláda je studentská.. tak chod do obchodu, kúp tri stidentske..previaz ich stuzkou a s umsevom, objatím a pekným bozkom mu ich v den jeho menín daj..
vybavenô..
@8 mozno s nou schvalne zacal chodit pred meninami lebo si myslel ze mu na meniny DA pekny darcek
a preto mi osobne napadá omnoho originálnejšia alternatíva kúpy hviezdy na nebi, ktorej aplikácia v reálnom živote je predsa len zaujímavejšia - list vlastníctva niekoľkých metrov štvorcových na Chujave. Jednoznačne!
PS: dik práve som zistil že mám v nedeľu birmovné meniny Sa musím všetkým pripomenúť
filip
Prečo mu len nezaželáš všetko naj a nedáš jednu malú pusu? Po týždni chodenia by som nijaké veľkolepé dary neočakávala (ani z hľadiska, že som chalan).