alebo potom, ja neviem darčekové balenie nejakej kvalitnej kozmetiky...alebo nejak tak by som to na tvojom mieste asi riešila ale to závisí od vkusu tvojej slečny
niečo čo ju poteší, podľa mňa. ak o ničom takom nevieš, tak to je zvláštne...
(ale zas stáva sa že ľudí zablokuje že majú pocit že pri takýchto príležitostiach (vianoce, narodeniny) to musí byť niečo špeciálne, tak im všetko príde príliš obyčajné... ak je toto tvoj prípad, tak sa na to vykašli, nepotrebuješ jej dať nič špeciálne, "vianočné" alebo aké, proste len nech ju to poteší. ak stále nevieš, tak... je to smutné.)
ehm neviem si predstaviť, že by som od svojho priatela dostala žehličku na vlasy, alebo nátačky, radšej nič ako toto ......Neviem aký má tvoja frajerka štýl, ale ak je to taký neutrál a nevieš čo, tak určite nejaký šperk, nemusí byť drahý a k tomu jej daj nejakú drobnosť, ktorá bude originálna a z tvojej hlavy, možno nejakú básničku, alebo len niečo milé...určite sa poteší , baby sú sentimentálne ... a ešte k tým komentom prídeš nato sám a podobne.. no asi na to neprišiel keď sa pýta po radu, bože ,,zaujatí intelektuáli,,velice....
neviem, prečo všetci dávajú rady takéto typu, akoby to nutne musela byť nejaká pipka, taká tá stereotypná "typická žena", vysadená na šperky a kozmetiku
podľa mňa vždy poteší niečo originálne, spojené s nejakým vaším interným vtipom napríklad. čokoľvek, čo vyrobíš sám. niečo milé.
aj malý prívesok, ktorý sám vyrežeš z dreva, sa ráta viac, ako nejaké Swarovski blbosti
alebo ju zober na nejaké špeciálne miesto, na výlet, kde ste ešte neboli, nech má zážitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo potom, ja neviem darčekové balenie nejakej kvalitnej kozmetiky...alebo nejak tak by som to na tvojom mieste asi riešila ale to závisí od vkusu tvojej slečny
niečo čo ju poteší, podľa mňa. ak o ničom takom nevieš, tak to je zvláštne...
(ale zas stáva sa že ľudí zablokuje že majú pocit že pri takýchto príležitostiach (vianoce, narodeniny) to musí byť niečo špeciálne, tak im všetko príde príliš obyčajné... ak je toto tvoj prípad, tak sa na to vykašli, nepotrebuješ jej dať nič špeciálne, "vianočné" alebo aké, proste len nech ju to poteší. ak stále nevieš, tak... je to smutné.)
oblecenia- napriklad. upletene satocky s opaskom, svetrik, saty,
drogerie- ocny gel, kvalitny krem, sampon, a tak.
papuce-nieco take teple a vesele
fotky- ramcek. (spomienky)
sal, rukavice.
cizmy
epilator damsky, zehlicka, natacky a take nieco.
a tak dalej...
Ona rozmýšľa a povie-Neviem.
Na druhý deň ide muž do práce a cestou narazí na kus hrdzavého plechu ktorý vezme a dá žene pod stromček.
Žena rozbalí darček a pýta sa muža:Čo to je?
Neviem.
ale doteraz sa z neho tešim lebo je super proste
podľa mňa vždy poteší niečo originálne, spojené s nejakým vaším interným vtipom napríklad. čokoľvek, čo vyrobíš sám. niečo milé.
aj malý prívesok, ktorý sám vyrežeš z dreva, sa ráta viac, ako nejaké Swarovski blbosti
alebo ju zober na nejaké špeciálne miesto, na výlet, kde ste ešte neboli, nech má zážitok