presne, presne... mna ani tak nezaujmu oči, ako tak pohlad... to je dosť dôležité, že kam sa chalan kuká a tak ... a potom pre mna asi výška, lebo ja som dosť vysoká
je tam niečo podobne, a ja si ako prve vsimnem tvar a vsetko na nej, proste oci, usta, vlasy a v poslednom rade aj vyska, pretoze ja som zas krpec a ja si uz nezacnem zas s 195cm vysokym chalanom!!!
no ja by som takeho 195 cm zas brala jj vsimam si vysku a postavu najprv (asi preto, ze som kratkozraka, tak kym ku mne dojde blizsie ) potom vacsinou vlasy a pohlad... No zaujmu ma aj zuby ak su zlte ako slama
mna na chalanovi v prvom rade zaujme to, ako sa sprava ku svojim kamaratom,a ked sa mi zda ze je to fajn,tak sa ho snazim spoznat blizsie....takze asi tak
no mna musi oslovit nieco na nom...sama neviem co...proste pozriem a vidim, ze to je ono... ale potom oci, usmev, ruky a vlasy...to je taka moja uchylka...mna proste dokaze chalan dostat aj ucesom
no fakt, ze ten pohlad je dolezity a potom ta jeho charizma musi to z neho vyzarovat a usmev, nemusi byt krasavec na ntu, ale musi byt sympaticky, a este sa hovori, ze v prirode to funguje tak, ze sa ti dvaja hladaju podla vone, ze si musia navzajom vonat, a teraz vobec nehovorim, ze musia mat pekne vonavky, to nie je o parfemoch, lebo ak aj 100 ludi bude mat na sebe naraz tu istu vonavku, aj tak to bude ine, no nie???
tak ale prečo tu všetci vypravaju " ach pohlad zaručene vyhrava.."
hm..tak podla toho o čo ti ide.. radiator vačšinou si je vedomí z čoho je zložený a ako dlho na tom makal..možno je aj skvely v sexe..ved je sexoš a už mal kopu bab..
ale neviem či vie taky sexoš ocenit holku..
chalan ktory nie je radiatorom,može ukazat lasku aj z tej inej strany..
a šanca tam je..ved laska je slepa..
ale zase..všetko je o sexe..tak ja neviem..
u 90 percent bab vyhravaju tie radiatori..
5 percent bere všetko čo sa pohne a 5 percent tym je to jedno..hlavne že im je fajn s nim..
no mňa ako prve zaujme vyška, no proste, to musi či chcem alebo nechcem a potom ... sa mi pačia skor tie typy chalanov, ktori nezačnu baliť babu, len aby sa vytiahli pred kamošmi, ale skor ak ti venuju len taky letmy usmev a anooo, skoro by som zabudla... jamky v liciach, hnede vlasy a iskierky v očiach su sexi no a čo sa mi ešte pači, no ak je chalan trocha ukecany, že sa s nim možeš baviť skoro o všetkom a neťahaš rozhovor len ty, pričom on ti hadže len ošuchane komplimenty ...
vlasy ..aspon pre mna..tak urcite ked sa mi pacia napriklad taky strapati..neotocim sa za holohlavym nie? ...a ked ma uz teda zaujme..zacnem asi ocami..a ozaj paci sa mi ked neuhne pohladom
no mna dost zaujima hlas viem ale ze to sa neda vsimnut jak prve, take u mna to byva celkovy yzor a tvar, lebo jak by to bolo furt mu cumet len na oci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
je tam niečo podobne, a ja si ako prve vsimnem tvar a vsetko na nej, proste oci, usta, vlasy a v poslednom rade aj vyska, pretoze ja som zas krpec a ja si uz nezacnem zas s 195cm vysokym chalanom!!!
...ja si vzdy vsimam ako prve vsetko...ak sa mi zapaci celkovo v globale, az potom ho zacnem rozoberat po castiach!!
ale tak ako lussia22 hovori, ak zaujme v globale az potom rozoberam na kusky...
myslim že vyhravaju sexoši s kockami na bruchu..
nepoznam žiadnu čo by takeho nechcela..
potom možno idu na rad tí s krasnym pohladom..
čo si budeme klamat..
a tak isto my:ked sa objavi niekto s radiatorom tak neodmietnem preco aj
hm..tak podla toho o čo ti ide.. radiator vačšinou si je vedomí z čoho je zložený a ako dlho na tom makal..možno je aj skvely v sexe..ved je sexoš a už mal kopu bab..
ale neviem či vie taky sexoš ocenit holku..
chalan ktory nie je radiatorom,može ukazat lasku aj z tej inej strany..
a šanca tam je..ved laska je slepa..
ale zase..všetko je o sexe..tak ja neviem..
u 90 percent bab vyhravaju tie radiatori..
5 percent bere všetko čo sa pohne a 5 percent tym je to jedno..hlavne že im je fajn s nim..
si myslim ja..
a čo tak sietkovane tričko..?