@chingula to ozaj ? cely zivot ma tom a jerry klamal
@orfea2 sak v sobotu, majo, greyness, purenarcissism, vast a nevim kto este.. sak aj pivovat aj secko, co len stes a cas ti povedat neviem, neviem ani kedy pridem
nic, konecne mam jeden den volno pooooooooooooooooo fuu 9 dnoch v robote.. zatial sa mi podarilo sa zobudit a najest sa a v podobnom duchu mienim pokracovat
večer do polusu kupiť si druhu žehličku na vlasy, lebo stará už doslúžila.. a potom sa asi sama rozbijem.. treba zresetovať hlavu do dalšej skúšky, vraj to pomáha
naučiť sa na zajtra, hlavne matematiku, čítať knížku, možno pojdem na interpals a možno ak ostane čas, pozriem si jeden film... a večerať (možno si dám aj čokoládu) a domaľovať jeden obrázok a o 22:00 by som mala ísť spať, keď chcem zajtrajšok prežiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja si práve chystám obed, lebo ten môj pôvodný zjedla mačka s potkanmi a mne sa už potom nič nechcelo
ale keď cinkne mikrovlnka tak mám doma veselo
potkany po nej labzujú, čuchajú ju a ťahajú ju za uši a ona spí a má v piči
aha znasaju sa, tak nic
@orfea2 sak tedy urcite, ne ? pojdes s nami rumovac ^.^
a mačky nikdy nejedia potkany
@orfea2 sak v sobotu, majo, greyness, purenarcissism, vast a nevim kto este.. sak aj pivovat aj secko, co len stes a cas ti povedat neviem, neviem ani kedy pridem
a možno tam niekde ešte zmestím aj chvíľu učenia
jop a okrem toho sa učiť GE