ježííín ale šak žiadne uchylnosti ... niečo nesuvisice so sexom,sebaukajaním a podobne by sa nenašlo ?? nehovrim teraz že sa chcem učiť štrikovať zase hej
@ibabel tak to si na tom dosť zle dievča ale nie niečo vymysli... ja, keď sa nudím vyupratujem celý byt tak, že sa leští napríklad upracem si skriňu... poprípadne varím... dá sa všeličo
@stahli ja sa jazyky neučím z nudy, ale kvôli tomu, že ma bavia a je to moja budúcnosť... keď mám čas, alebo sa nudím, tak si ich precvičujem... napríklad cez prázdniny, keď sa nudím, tak sa učím ruštinu
Ak myslíš len vtedy keď som doma tak vždy sa niečo nájde - pranie, upratovanie, žehlenie alebo oddych na internete Ale mňa neodradí nepriaznivé počasie od toho aby som šla mimo domu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
toto ma ale odradza :/ ale som konkurencie schopny a dodrzujem pri tom pitny rezim
ak sa veľmi nudíš, začni sa učiť nejaký nový jazyk
@laurikaaa ako sa to hrá ?? ma to niečo s nasledovnym infarktom muty ?
neviem, či som to chcela vedieť... a to je niečo ako centrum voľného času? aj tie kultúrne poukazy, čo deti dostávajú v škole, sa tam dajú využiť?
ale ked sa budem vladat hybat, tak obnovim kontakt s gitarou, klavirom, knihami, ucebnicami, vysavacom a budem piect.
Akoze wtf, ked sa nudis, chod spat alebo robit nieco,ked uz nie si kreativny/a, bud aspon uzitocny/a