Zo začiatku by som reagoval udivene... potom by som si uvedomil, že sa mi to páči... následne by som sa s ňou rád poukazoval v spoločnosti... a nakoniec by som asi nadával na to, že sa to blbo vyzlieka.
@4 tak toto si neviem predstaviť v tejto dobe na nikom,. keď už návrat stredoveku chcelo by to lepšie prepracovanie a zmodernizovanie, vypichnutie niektorých podsatných prvkov a zvyšok prerobiť na niečo nositeľné nech to nevyzerá že si precestovala v čase pár storočí
@mefistofel ano, si mudrucky zlatino prakticky ako zive bytosti mame cervenu krv ale jedinci, dnes potomkovia vznesenych rodov, sa o nich vravi ako o nositeloch modrej krvi, co znaci vznesenost a iste postavenie... co v dnesnej dobe nic neznamena bohuzial
@sasuke no tak titul si dal clovek co povedal ze dobil som tuto krajinu, alebo obsadil som tuto zem ako prvy a uz mal hned modru krv niidy to nebolo nic viac len toto a potom uz len deti detí prenasali to akoze modra krv aj ked uz nemali take postavenie
ale vsetko to vzislo len z obycajneho cloveka co povedal ze je viac ako ostatny ludia... a pritom nebol
@mefistofel mal postavenie... a ano nemusel byt ''lepsim'' clovekom ako iny... ale bol vladnucou jednotkou a vyzeralo to v krajine podla mna lepsie ako dnes ked su vladnucou jednotku ''svabi''
povedal by som jej: You look so beautiful today
When you're standing there it's hard for me to look away
Páčilo a šiel ale musel by som sa aj ja prezliecť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
@unspoken keby som nieco pekneho chlapskeho nasla v tomto style tak by som ti poslala ale muzske oblecenie sa mi nepaci
@mefistofel
@antifunebracka aj mna to hned napadlo ale nechcela som byt zla
ale vsetko to vzislo len z obycajneho cloveka co povedal ze je viac ako ostatny ludia... a pritom nebol
ja by som to vratila...
síce moment, ja neviem variť
@sasuke
ty si chceš toho @attis a uloviť, že?
ok, tak sorry
When you're standing there it's hard for me to look away
Páčilo a šiel ale musel by som sa aj ja prezliecť