Bleach je fakt super anime, tak si tu prosím napíšte vaše názory na Bleach. Ale Pozor!!! Ak nemáte radí japonské anime, tak tu radšej ani nič nepíšte..
ja som z toho raz videla cast, ale ta mi dost pripominala plno dalsich a okrem toho som si tam mylila dvoch typkov (asi som divna viem..), tak som len pocuvala uvodnu zvucku....Beat Crusaders rule
Ja považujem Bleach za jedno z najlepších anime, aké som kedy videla a aké ešte pozerávam. Keďže je dlhé, tak kvôli tomu toto anime všetci hneď zatrhnú. Ale je naozaj skvelé, teda aspoň mne sa páči. No je jasné, že manga je lepšia, pretože je to bez vyplňovačiek, ale tieto vyplňovačky sa dajú aspoň pozerať (no boli aj výnimky, kde som zaspávala). Pri Narutovi dali hlavne v prvej sérii až prehnane veľa epizód, ktoré nemali vôbec poriadny dej. Bleach je fajn. Čitam aj mangu a každý piatok si čakám na najnovšiu kapitolu...
@trtken nie to je Hentai (ak animovane) ale ak komixove tak to je Dojinshi, vyznam sa.
@delpurr to moze powedat len magor, preco? lebo odsekavanie ruk a noh nieje pre deti,
A ak si myslis ze ano, mno tak ako rodic by si bol epic fail, anime nieje cartoon.
Cartoon je pre male deti, veci ako buggs bunny... Ale vsetko co chodi na Jetixe je pre deti lebo to vycenzuruju, pokial sa nieco ma stat tak zamrzne obraz a zvuk bezi alebo jednoducho ten diel neuverejnia.
@smichi myslim ze sa mylis, cim rozsiahlejsie anime, tym lepsie ale dejovo musi mat rychlost, ty si ocividne fanusik Ovaciek v ktorych je tak... vycuc toho co tam ma byt ale v niektorych pripadoch s tebou suhlasim napriklad Blood the last vampire je lepsi nez to trapne blood+
@sandy114 kukni si Clannad, to mozno tvoj zoznam rozsiri
@kosatena podla mna ma naruto lepsi dej a lepsiu animaciu a hudbu, co vsak s tebou suhlasim je rychlost naruta a bleacha, Naruto prva seria bola celkom v pohode aj ked sa pomaly rozbiehal neskor sa mi pacilo akou rychlostou naruto isiel.
Shippuuden bol strasne pomaly na zaciatku az ma to stvalo ale teraz to konecne zacali riesit. Bleach ma sice pribeh ovela slabsi ale za to ho ma rychlejsi, Bleach mangu nepozeram ale Shippuuden mangu ano. Naruta a aj bleach pozeram cez net ,bleach este musiim dopozerat, uz to pozeram 3 den a som na 82 diely, takze ma este toho caka dost ale koncom tohoto tyzdna by som to mal mat odpozerane po ten 231 diel.
@14 dalsia vec... cartoon? Nevieme po slovensky? Uz ti tie tuctove rozpravky jozefa maka prerastli cez mozog? Vsetko to je na jedno kopyto a vsetko to je tak skurvene fantasy...a vsetko to ma rovnake pravidla a tahy...
Bleach má svoje čaro ako povedzme každá anime, teda podľa toho ako dotyčného diváka zaujme. Bleach má neuveriteľne veľa častí a priznám sa občas to neuveriteľne naťahujú, ale je ta aj plus...Želám si aby to dali na celý víkend nech si to raz pozriem celé bez prerušovania...
Naruta som sa učila dlho pozerať...až teraz pri cca 75 časti som pochopila o čo ide...a ...(videla som to od začiatku 3x)
neviete nieco o tom ze bi maly bit nove dieli bleach(pocul som ze v roku 2013 neviete napr aspon mesiac ??)tead pokial budu nove dieli lebo nedavno som sa pozrel posledni diel a ako to povedat to caro bleachu mi proste strasne chiba ako droga ale take dufam ze budu nove lebo ako ichigo prisiel do sveta zivich a na konci sa tam vihodio VJEK/17 VLASI/orandzove a jeho hlasom povedal "zase se uvidime"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@0 je to pre male deti
Dobre Anime je napriklad Rurouni Kenshin OVA 1
@delpurr to moze powedat len magor, preco? lebo odsekavanie ruk a noh nieje pre deti,
A ak si myslis ze ano, mno tak ako rodic by si bol epic fail, anime nieje cartoon.
Cartoon je pre male deti, veci ako buggs bunny... Ale vsetko co chodi na Jetixe je pre deti lebo to vycenzuruju, pokial sa nieco ma stat tak zamrzne obraz a zvuk bezi alebo jednoducho ten diel neuverejnia.
@smichi myslim ze sa mylis, cim rozsiahlejsie anime, tym lepsie ale dejovo musi mat rychlost, ty si ocividne fanusik Ovaciek v ktorych je tak... vycuc toho co tam ma byt ale v niektorych pripadoch s tebou suhlasim napriklad Blood the last vampire je lepsi nez to trapne blood+
@sandy114 kukni si Clannad, to mozno tvoj zoznam rozsiri
@kosatena podla mna ma naruto lepsi dej a lepsiu animaciu a hudbu, co vsak s tebou suhlasim je rychlost naruta a bleacha, Naruto prva seria bola celkom v pohode aj ked sa pomaly rozbiehal neskor sa mi pacilo akou rychlostou naruto isiel.
Shippuuden bol strasne pomaly na zaciatku az ma to stvalo ale teraz to konecne zacali riesit. Bleach ma sice pribeh ovela slabsi ale za to ho ma rychlejsi, Bleach mangu nepozeram ale Shippuuden mangu ano. Naruta a aj bleach pozeram cez net ,bleach este musiim dopozerat, uz to pozeram 3 den a som na 82 diely, takze ma este toho caka dost ale koncom tohoto tyzdna by som to mal mat odpozerane po ten 231 diel.
Bleach má svoje čaro ako povedzme každá anime, teda podľa toho ako dotyčného diváka zaujme. Bleach má neuveriteľne veľa častí a priznám sa občas to neuveriteľne naťahujú, ale je ta aj plus...Želám si aby to dali na celý víkend nech si to raz pozriem celé bez prerušovania...
Naruta som sa učila dlho pozerať...až teraz pri cca 75 časti som pochopila o čo ide...a ...(videla som to od začiatku 3x)
Takže je to len vec vkusu, ale inač je to fajn