Za dobrvoníkov z Tabačky konštatujeme nezvládnuté po organizačnej stránke... jednak chýbali letáky striedanie nebolo domyslené, keďže niektorý boli 6 hodín vonku a mrzli iní zasa 6 hodín vo vnútri a najviac sa nám nepáčilo že o 11 zhasli maratónsky oheň..
ja chápem veľká akcia a tak, ale maximálne nezvládnuté. idete dnu tým istým vchodom ako von (pričom su tam vchody dva) a vlastne sa buď nedostanete von alebo dnu lebo vás stiahne nával ľudí. rady neskutočné aby vám potom oznámili sorry máme technické problémy.. nezvládnuté
k "dielam " nočná obloha v staničnom parku nádherne doplnená hudbou.
plaváreň s koncertom pri napustenom bazéne v ktorom plával jednotlivec. voda sa hrala s farbami a vlnami ch odnášala k nám.
videa v divadle...no...nie každý bol moje gusto
a viac som nevidela, pretože mi šlo na nervy ako všetci počas vystúpení (diavadlo a plaváreň) odchádzajú, postúpajú vám po nohách, porpípade sa musíte postaviť a ušla vám tak veľká časť filmu, takže sme odišli na pivo (a riešili to tak všetci- bary preplnené)
najviac som sa tesila na tu miestnost plnu balonov, ale zrusili ju kvoli tomu, ze im dakto popraskal balony :/// ta vysvietena vana bola dost divna...aj ked originalna a ten park so svetielkami na lyzickach bol uuuuplne suuupeeer......ale bola dost zima, tak sme to vsetko nepresli, a tiez, ze tam bolo vela ludi a chaos....a ze bolo mal brozurok, to bolo tiez blbe....
Ten park bol fantastický(vrátane opery), nevidel som všetko ale značná časť toho čo som videl bolo nič moc(napr jungle v Tescu) myslím že to mohlo byť zvládnuté aj lepšie zrejme sa fakt nepočítalo že príde toľko ľudí ku kope atrakcii sa ani nedalo dostať toľko tam bolo ľudí a keď stojíte v zástupe 5 minút a potom prídete k jednému svetlu tak to trošku mrzí. Každopádne to bol prvý ročník takže ak sa popracuje na kvalite miesto kvantite verím že ďalší ročník bude omnoho lepší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
.. Ale inak to bolo dobré..
.. na budúci rok lepšia organizácia a nebude to mať chybu
k "dielam " nočná obloha v staničnom parku nádherne doplnená hudbou.
plaváreň s koncertom pri napustenom bazéne v ktorom plával jednotlivec. voda sa hrala s farbami a vlnami ch odnášala k nám.
videa v divadle...no...nie každý bol moje gusto
a viac som nevidela, pretože mi šlo na nervy ako všetci počas vystúpení (diavadlo a plaváreň) odchádzajú, postúpajú vám po nohách, porpípade sa musíte postaviť a ušla vám tak veľká časť filmu, takže sme odišli na pivo (a riešili to tak všetci- bary preplnené)