Dosť ma žeria táto hudba a chcem vedieť aký máte na nich názor. Sú to podla mňa super chalani. A naj pesnička je I just wanna live a The world is black.
Ostatné sú tiež moc super a stiahnuť si môžete ich albumy na stránke:
,,akoze neopunk hmmm..nemusiim moc a je vela lepsich neopunkovych kapiel ,,ale inaaaaaaaaaaaac su f poho sak preco nie ?????..sa mi pacia niektore ich pesnicky, ale nie som z tych, ze by som mala ich album a pocuvala ho od nevidim do nepocujem ,,proste nemam nic proti a nikto by nemal mat proti nikomu, co pocuva nic ..to uz zas trepem..ale podla mna ..kazda music je dobra..
Good Charlotte su super, im podobne nadupane kapely by som pocuvala od rana do vecera, ich nadupane pesnicky ma naplnaju energiou, mam chut takmer skakat po strop A tie pomalsie su tiez pekne, texty take z realneho zivota, hudba melodicka, hlas uzasny. Co dodat?
pre ostatnych co o nich kecaju ze su komercna sracka a ani ich nepoznaju odkazujem ze oni nerobia neopunk ale pop-punk a punk-rock...
Ich texty su uzastne pisu o svojom zivote a na albume Young and the Hopeless je tam vela o ich otcovi ktory ich opustil ked mali iba 16 a nenavidia ho a ja tiez... oni nepisu texty tak aby boli tvrde a aby tam bol aspon ten rym oni pisu o svojich pocitoch... A este pre Atticus182 oni nemaju s tymi trapnymi "zenami" Tokio Hotel nic spolocne... Tokio Hotel maju styl aky ani neexistuje ... podla mna sa nedaju ani nikam zaradit a ten ich styl sa da nazvat "ako sa moze stat s chalanou baba" a Good Charlotte sa nedaju s nikym na svete porovnavat... oni su proste jednicky... www.wewe.estranky.cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aa vyraz neopunk je nespravny,ma to byt melodicky punkrock a gc teda moc punk ani nie suu...mozno starsi album,ale novy je skor pop
Kto ich ma rad nech navstivy moju stranku
www.wewe.estranky.cz
Ich texty su uzastne pisu o svojom zivote a na albume Young and the Hopeless je tam vela o ich otcovi ktory ich opustil ked mali iba 16 a nenavidia ho a ja tiez... oni nepisu texty tak aby boli tvrde a aby tam bol aspon ten rym oni pisu o svojich pocitoch... A este pre Atticus182 oni nemaju s tymi trapnymi "zenami" Tokio Hotel nic spolocne... Tokio Hotel maju styl aky ani neexistuje ... podla mna sa nedaju ani nikam zaradit a ten ich styl sa da nazvat "ako sa moze stat s chalanou baba" a Good Charlotte sa nedaju s nikym na svete porovnavat... oni su proste jednicky... www.wewe.estranky.cz