@kosmiklove prachy napríklad? úspech, to je jedno aký? že robí to, čo ho baví, čo má rád atď.? žije si jak prasa v žite?
akože ja ho nemám rada ani nič, ale 80% ľudí by sa pojebalo za taký život, aký má on, akurát si to nikdy neprizná.. aj ja a priznám si to, chlapec zahojený do konca života ty kks
@h8u btw zaujimala by ma taka vec...preco si vsetci myslia ze kazdy co na neho nadava mu zavidi? ma prachy a je uspesny..no a co? stale je to len kokot
@majo prachy su neni vsetko...neni jediny co ich ma...
Nemam sajnu co to je. Podla nazvu predpokladam ze nejaka slovenska televizia sa znovu vynasla s prisla s naprosto originalnou sutazou ako Slovensko este nevidelo...
...trendsetter "Rytmus" (nepomýlil som si úvodzovky, tj. NO COMMENT) vypálil dieru do sk. šoubiznisu (ktorý bol beztak deravý ako jeho hlava) v podobe pesničky je*e a odvtedy ho tak žeriem že mám chuť roztĺsť myšou monitor keď vidím jak o sebe rozpráva že robil s "mega stars" napr. Darinkou Rolincovou...
Pepa potešil Dara tam sedí na Parádu, a David je prežiteľný...
Výkony niektoré sú úžasné, a divím sa že je možné že takí ľudia sedia doma na zadku, a primitivizmus si zarába na topánky Luis Vuitton...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a moderoval by to kandrac lebo nikto iny nevie spravit take dizelro
akože ja ho nemám rada ani nič, ale 80% ľudí by sa pojebalo za taký život, aký má on, akurát si to nikdy neprizná.. aj ja a priznám si to, chlapec zahojený do konca života ty kks
@majo prachy su neni vsetko...neni jediny co ich ma...
Ale ako velmi ma to prekvapilo, ovela lepsie nez sutaze ako superstar a tak co byvali
Pepa potešil Dara tam sedí na Parádu, a David je prežiteľný...
Výkony niektoré sú úžasné, a divím sa že je možné že takí ľudia sedia doma na zadku, a primitivizmus si zarába na topánky Luis Vuitton...
tojs vsjo