› určite by som zvolil iné frázovanie pri rapovaní
› osobne by som tam dal viac ako štyri akordy. najlepšie by boli aj dve tóniny
› zdalo sa mi, že tam bolo moc razy použité slovo clivota a od neho odvodené rôzne tvary
› vynechal by som "na na na"-časť, už to bolo zbytočné. hlavne keď celá pesnička bola v takej tej jednej vlne - monotónna - to by som riešil tou zmenou tóniny, pridaním akordu...
› fakt dobre spievaš v refréne
› takisto sa mi v refréne páčil dvojhlas
prepáč, že je tam tak veľa kritiky. není to myslené zle.. chcel si počuť názor, tak dúfam, že to bude osožné ale celkovo na to, že to je prvá nahrávka, tak je to slušné. poznám ludí, ktorí aj na ich druhom albume robia "väčšie chyby" a nepoučia sa ani za boha
akoze bolo to lepsie nez som cakal o dost, ale mam pocit, ze mas i tak na viac. to by na albume bol cisty filler. ale hlas mas dobry, aj rymy nie su 1.planove... by som si ta radsej vypocul v niecom sviznejsom nech pocujem aky mas flow, tu tazko povedat
@honoriscausa Dakujem velmi pekne za vecne pripomienky, uz sa toto nechystam prerabat,lebo uz po tolkych hodinach v studiu mi ta pesnicka lezie krkom,ale pri dalsej si to urcite vezmem k srdcu... Pokial ide o text text nie je moj... Spojil som Andreja Sladkovica (Marinu) a pokial ide o rap a clivotu, tak je to text Milana Lasicu s rovnomennym nazvom ... Neospravedlnuj sa za kritiku presne to som potreboval pocut, velka vdaka
@antifunebracka Vdaka, vypocuj si aj druhu nahravku pripadne, je tam hned za tou prvou na soundcloud-e. Vola sa Mor ho! ...ta je trosku sviznejsia, ale nahravka na ktorej pracujem teraz bude prave taka sviznejsia... klasicky house music - 128Bpm
@3martin3 vdaka za koment ... Nahravane to bolo v adobe audition6 .... Jasne ved robim to len pre zabavu... povodne to sluzilo len ako projekt do skoly na zvukovu tvorbu - studujem multimedia
@toojdale nie nie... je to moj prirodzeny hlas ziadno neupraveny... Len v niektorych pasazach som si nahraval aj vokaly trojmo aj stvormo tak moze to vyvolavat dojem skreslenia... A co myslis otras? text ci spev?
Dobre sa to počúva už len pre to,že je to kvalitnejšie nahraté, ako je to nahraté. ten rap je taký jednotárny ale hlas sa mi páči aj frázovanie, aj text nie je zlý, určite to má budúcnosť a intonovať vieš je tam talent, ale ten spev nie je ešte prirodzený, musíš potrénovať, ten hlas už je úzky v tých vyšších polohách, lepšie vyznie rap. Trénuj tie výšky aj rap rob trochu zložitejšie, inak je to dobré aj to morho. To sa mi asi viac páči, tak keep up the good work a nerob len také "národniarske bomby"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» soundcloud.com/yxop/mike-swing...
› osobne by som tam dal viac ako štyri akordy. najlepšie by boli aj dve tóniny
› zdalo sa mi, že tam bolo moc razy použité slovo clivota a od neho odvodené rôzne tvary
› vynechal by som "na na na"-časť, už to bolo zbytočné. hlavne keď celá pesnička bola v takej tej jednej vlne - monotónna - to by som riešil tou zmenou tóniny, pridaním akordu...
› fakt dobre spievaš v refréne
› takisto sa mi v refréne páčil dvojhlas
prepáč, že je tam tak veľa kritiky. není to myslené zle.. chcel si počuť názor, tak dúfam, že to bude osožné ale celkovo na to, že to je prvá nahrávka, tak je to slušné. poznám ludí, ktorí aj na ich druhom albume robia "väčšie chyby" a nepoučia sa ani za boha
pacilo sa mi to vlastne a Mor Ho! je tiez super
len makaj na sebe a nenechaj sa odradit negativnymi nazormi