@schizoofrenik keby som písal inteligentnejšie, tak by si mi nerozumel vôbec, už teraz ako vidím máš s porozumením problémy... nie určite nebudem s tebou strácať čas, žiadna vyhrážka z mojej strany tam nebola, ale pekne vidno ako si domýšľaš, čo už paranoje a bludy sa ta zmocnujú? taksito nemám potrebu ti nadávat aj ked je jasné, že tvojmu kokotizmu sa nevyrovná len tak hocčo, si chudák je mi ta luto, daj sa liečit...
@schizoofrenik vidím že som trafil klinec po hlavičke , facku by si si mal dať akurát ty a ešte raz sa opakuj, vyhľadaj odbornú pomoc, viem že na takomto fóre ako je birdz sa dobre vybúriš a máš to zadara, ale z dlhodobého hľadisko to liečbu nenahradzuje
buď si kokot alebo si jebutý ak máš pocit že ma urazíš ak mi budeš nakladať o mojom živote, o mojom psychickom zdraví alebo o tom čo robím na tomro fŕe
@schizoofrenik nie vôbec ta nechcem urážať, zas tie tvoje bludy, chcem ti len pomôcť , no nič vidím že ty si maximálny chudák čo len nadávať vie a ešte furt dookola opakuje daj si facku, smiešne a smutné zároveň, držim ti palce a prejem vela štastia, budeš ho evidentne potrebovat viac než ostatní...
@fankublbl dookola opakovať jednu vetu vo fórach sa nazýva "spam" ak o tom náhodou nič nevieš, u mňa je to to isté ako @zajko30 ktorý sa za každý príspevok podpíše alebo @stuntbiker ktorý do každého príspevku napíše ..kvak..
ja proste všade napíšem daj si facku a tým to hasne.
A keď už sme pri opakovaní sa, mal by si si trošku rozšíriť slovnú zásobu pretože už minimálne tretíkrát mi hovoríš že som chudák a rozprávaš mi kokotiny o mojom živote čo je fakt dosť namieste keď ani len netušíš ako sa volám aj ja to robím veľmi rád ľuďom ktorích nepoznám, som rád keď ma títo potom považujú za kokota/ak ti to náhodou nedošlo čo sa ako som z našej predošlej komunikácie vydedukoval stáva dosť často, veta za smajlíkom bola ironická/
toľko k tomu, už na mňa láskavo nereaguj dnes fakt nemám energiu zaoberať sa človekom ako si ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
...no celkom ujde
A čo urobíš ak ti budem nadávať?
Dáš mi napiču?
Ide z teba strach!
Nebi ma!
Prosím ťa!
Nie!
Nerob to!
Prosím ťa si načisto kokot alebo čo?
Vieš o mne holý kokot a ideš mi vyprávať o mojom destve?
Na takích ľudí som kurva háklivý!
Nič inteligentnejšie ťa nenapadlo?
mal by si si fať facku a prestať ma tagovať.
moje paranoje sú moja osobná vec, je ťa do toho kokot aj keby som mal rovno trojitú osobnosť
ťažká váha tvojich slo ma fakt zráža až do kolien
buď si kokot alebo si jebutý ak máš pocit že ma urazíš ak mi budeš nakladať o mojom živote, o mojom psychickom zdraví alebo o tom čo robím na tomro fŕe
ja proste všade napíšem daj si facku a tým to hasne.
A keď už sme pri opakovaní sa, mal by si si trošku rozšíriť slovnú zásobu pretože už minimálne tretíkrát mi hovoríš že som chudák a rozprávaš mi kokotiny o mojom živote čo je fakt dosť namieste keď ani len netušíš ako sa volám aj ja to robím veľmi rád ľuďom ktorích nepoznám, som rád keď ma títo potom považujú za kokota/ak ti to náhodou nedošlo čo sa ako som z našej predošlej komunikácie vydedukoval stáva dosť často, veta za smajlíkom bola ironická/
toľko k tomu, už na mňa láskavo nereaguj dnes fakt nemám energiu zaoberať sa človekom ako si ty