SMK nech ide prec..so sebou nech vezme SNS a HZDS..a KDH snad nezmeni nazor a nespoji sa s ficom..eej to by uz co bolo..aj ked figel je fajn chlapik ale kdh nie..SaS by si potom ani neprdli
..@orochimaru nebol volit lebo sa mi necchelo a bolel ma zub a celu noc som nespal ale @ALL urcite boli tak vsetcy ste boli volit okrem mna Orochimara x smiley: bleee
Ale ak sa sns dostane do opozicie so smerom, (co je velke ak, lebo Belousova bude ochotna robit ustupky) mozme sa rozlucit s registrovanymi partnerstvami, co je v podstate jedina vec ktorej drzim palceky Uvidime vidim to na dlhu noc
Ak bude hadzat, tak sa to co spravia predlzi maximalne o pol roka. Potom uz vetovat nemoze A neboj sa, Gaspar v podstate nerobil problemy ani pri druhej Dzurindovej vlade... A v zaujme udrzania dobrych vztahov s vladnou koalicou nebude moc skakat podla mna ani teraz.
Deti majú tendenciu voliť to, čo im pošepkajú a ich mozočky sú ešte hubovité, takže lepšie zabsorbujú to, čo sa do nich leje skrz manipulátorov rôznych druhov. Prečo mládež volí pravicu? Pretože je na tomto zasranom svete krátko a nemá možnosť porovnávať. Veď čo môže vedieť osemnásťročné dieťa, čo bolo pred štyrmi rokmi, keď malo nielen celú politiku v paži? A je v tom aj istá stádovitosť. Slovensko...
Je mi v zásade jedno, kto a ako volí, je to vec rozhodnutia každého jednotlivca. Kvôli názorom si z ľudí nepriateľov nerobím. Som politicky tolerantný, ale tento pocit nemám zo strany Ficových nevoličov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
moje druhé dojmy : kiežby to takto dopadlo aj reálne...
KDH je jedna amorálna špina.
Som rada, že Mečiarova strana vypadla - zatiaľ,dúfam, že to tak bude aj v reále, a škoda, že nevypadla aj SNS, ale teším sa
4 roky bez vlada ach jaaaj ...
.. @orochimaru nebol volit lebo sa mi necchelo a bolel ma zub a celu noc som nespal ale @ALL urcite boli tak vsetcy ste boli volit okrem mna Orochimara x smiley: bleee
svoje som si odvolila, pokruzkovala som ich, kolko sa dalo, a viac sa k tejto teme nevyjadrujem. zbytocne.
Fico pojde tym padom do opozicie, bude zavrhovat vstky nove zakony a 4 roky sa nikam nepohneme.
Ono je to vyhra, ale v podstate to stoji za prd.
» www.volbysr.sk/nrsr2010/priebe...
HZDS zatiaľ 4.53%, ou yeah
uvidis tolko im bude hadzat polena pod nohy, ze dokopy sa nic nespravi
Deti majú tendenciu voliť to, čo im pošepkajú a ich mozočky sú ešte hubovité, takže lepšie zabsorbujú to, čo sa do nich leje skrz manipulátorov rôznych druhov. Prečo mládež volí pravicu? Pretože je na tomto zasranom svete krátko a nemá možnosť porovnávať. Veď čo môže vedieť osemnásťročné dieťa, čo bolo pred štyrmi rokmi, keď malo nielen celú politiku v paži? A je v tom aj istá stádovitosť. Slovensko...
Je mi v zásade jedno, kto a ako volí, je to vec rozhodnutia každého jednotlivca. Kvôli názorom si z ľudí nepriateľov nerobím. Som politicky tolerantný, ale tento pocit nemám zo strany Ficových nevoličov.