samovražda je pre slabochov a zmena neviem ale môžme sa tešiť na poriadnu dávku globalizácie ___ a USA v mene mieru povedie novú vojnu(východisko z krízy = vojna) -__ moje typy
To je taka somarina, vsak uz mal byt aj koniec facebooku aj neviem coho vsetkeho.. v r. 2000 vsetci velke halo robili, ze aha koniec sveta a prd bol Nechapem, ako niekto tomu moze verit.
@hoperpohroma keď už sa niekto ide zabiť tak myslím že je na tom tak zle že je mu u prdele že čo bude cítiť ... a preto si myslím že ten stav to zlyhanie je slabošstvom_O
@tobje predstav si ze by si sa mal vzdat vsetkeho co je na svete, ze by si zil s vedomim ze teraz to ukoncis a uz nikdy neuvidis slnko, travu.. ale umries pre nieco co je pre teba dolezite.. podla mna len silni ludia umieraju za ich presvedcenie
Podľa mňa je to pi*ovina, veď by to bolo už aj v telke predsa že sa niečo blíži abo tak nejako... ja tomu neverím...
a samovražda? Všetko sa dá nejako vyriešiť, načo samovražda? Ja som bol už tiež takmer pri koncoch keď som sa rozišiel s babou...tiež som si dorezal ruky... no potom som zistil že svet nie je len o tom... predstavte si že sa zabijete...zrazu len tma...bolesť... už nikdy by ste neuvideli krásu sveta...nikdy by ste nevideli prírodu... ako si lastovička sadne na vaše okno...ako potok žblnkoce...ako pekne svieti slnko...vianočnú atmosféru by ste si navždy vymazali z hlavy... nebolo by tam nič... takže ja len toľko chcem povedať...Nestrácajte chuť do života !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
takto sa preriedi zem od debilov
ale USA už na tom pracuje ako znížiť rapidne stavy obyvateľstva........
Nikto kto mate dlhe cierne vlasy peknu postavu a ste zena mi radsej nechodte potom pod ruku
a samovražda? Všetko sa dá nejako vyriešiť, načo samovražda? Ja som bol už tiež takmer pri koncoch keď som sa rozišiel s babou...tiež som si dorezal ruky... no potom som zistil že svet nie je len o tom... predstavte si že sa zabijete...zrazu len tma...bolesť... už nikdy by ste neuvideli krásu sveta...nikdy by ste nevideli prírodu... ako si lastovička sadne na vaše okno...ako potok žblnkoce...ako pekne svieti slnko...vianočnú atmosféru by ste si navždy vymazali z hlavy... nebolo by tam nič... takže ja len toľko chcem povedať...Nestrácajte chuť do života !