nemyslím, že je to "gayošská" hudba. Biebera nemám rada, ale to som sa len nechala zniesť popri ostatných, čo na ňho nadávajú, možno, keby som ho stretla, nebudem vravieť, že je zlý. Tu už sa dostávam k jeho hudbe- jeho ultrasupertruperhit Baby nemusím. Ale boyfriend sa mi páči. Je to vec hudby, nie interpreta.
Nevadí mi taká hudba. Aj sa mi nepáči, keď to niekto označí za gayošské. Však je ľudská, ako ostatná tvorba... rozdiel by bol, keby si sa opýtala, ako jeho hudbu vnímam popri tvorbe iných interpretov, vtedy by som ti odpovedala,že sa ešte chlapec má čo učiť
hh...no ja proti nej nič nemám, lebo ma nezaujíma, nech si každý počúva čo chce, ale tak nieje to práve to, čo by sa páčilo mne... Ale v podstate mi fakt nevadi. Zato priatel by Ti nato nadával aj celé dni
mne vadi ze ludia sa stale odvolavaju na pesnicku ktoru urobil ako 15 rocny za ten cas clovek prejde vela zmenami, ja ked sa pozrem na fotky mna ked som mala 15...............fetacka
ludia by mali zacat akceptovat ze aj on sa zmenil a urcite k lepsiemu. ale je in ho hejtovat tak jasne
Nezasahuje do môjho života, nemám ho prečo odsudzovať. Nikto mi nenúka jeho pesničku, jeho fotky, jeho štýl, keď sa jemu a jeho fanúšikom páči, má si ho mať. Do remesla sa mu nestarám, nespravila som nič lepšie ako on, že by som sa mala nad neho vyvyšovať a ponižovať jeho hudbu. Môj názor na podobné veci je taký, že keď sa mi nepáči, mám na háku. Ja počúvam a zaujímam sa len o to čo sa mi páči, nemám dôvod nejako toto kritizovať alebo vyzdvihovať. Nech si každý robí čo chce a čo sa mu páči, máme demokraciu
@martinqa99 : urážaš homosexuálov. To sa mi nepáči, máš u mňa body dole :/ (myslím to vážne)
..a čo sa týka hudby, nie je to 'gayošská', ale napr. Bieber-ov hlas sa mi nepáči + je to debil a nevie spievať. A iní ľudia, ako napr. One Direction - ono sa mi to proste nepáči.
ty mas take stastie,ze si nevyrastala v dobe ked fical lunetic,nsinc,backstreetboys atd. im. podobne formacie..by si odpadavala pri kazdej predstave na nich ..
a justin,,hej jasne,v pohode..mi prebral platonicku lasku z teens casov.. ..
@uspavanocka ach tusim som videl uputavky na ten film,ale sa mi vobec nezdalo,zeby tam ona hrala...alebo uz vyrastla a je z nej typicka holiwudska herecka..
Bieber mi nevadí (nepočúvam ho) a po 1. je hetero, po 2. má babu, po 3. debaty o tom, že je gay sú už brutálne trápne a po 4. sami ste gayovia keď to o ňom hovoríte
@martinqa99 všetko je to o vkuse ... za niektoré výroky by som mladému pánovi od Beaberov roztrieskal držku ... menovite že je väčší ako Pink Floyd, Led Zeppelin, Queen a Nirvana dohromady ... ale proti gustu ... ja osobne nepočúvam dnešnú "IN" hudbu lebo mi príde bezduchá, monotónna a o ničom.
BTW: študujem v ČR a mám priateľov z rád Gayov ... a tvoje prirovnanie je prinajmenšom netaktné a hlúpe (avšak od 13 ročnej baby sa nedajú čakať zázraky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Nevadí mi taká hudba. Aj sa mi nepáči, keď to niekto označí za gayošské. Však je ľudská, ako ostatná tvorba... rozdiel by bol, keby si sa opýtala, ako jeho hudbu vnímam popri tvorbe iných interpretov, vtedy by som ti odpovedala,že sa ešte chlapec má čo učiť
ludia by mali zacat akceptovat ze aj on sa zmenil a urcite k lepsiemu. ale je in ho hejtovat tak jasne
..a čo sa týka hudby, nie je to 'gayošská', ale napr. Bieber-ov hlas sa mi nepáči + je to debil a nevie spievať. A iní ľudia, ako napr. One Direction - ono sa mi to proste nepáči.
TEČKA.
a justin,,hej jasne,v pohode..mi prebral platonicku lasku z teens casov.. ..
ale nech grca dalej
v akom?fuh..ja take nemozem pozerat ..a sa mi potom zhnusi ..
no jasne v nom hrala
krv mi vrie vtedy, ked pocujem nieco primitivne zo slovenskej produkcie alebo nejaky crazy metal
BTW: študujem v ČR a mám priateľov z rád Gayov ... a tvoje prirovnanie je prinajmenšom netaktné a hlúpe (avšak od 13 ročnej baby sa nedajú čakať zázraky )