čo hovoríte na to, že PSY so svojím GANGNAM style prekonal Justina Biebera- Baby??
No ja ani neviem... ale proste ten PSY sa preslavil len jednou jedinou pesnickou ... A Justin bieber ma milion 5 pesniciek, milion 5 oceneni, 28 milionov fans...
@viki6611 jeden KOKOT vystriedal druheho KOKOTA ... to ze ich "praca" ma najviac zhliadnuti na youtube je rukolapný a jasný dôkaz toho, že ľudský druh nemôže byť normálny
mne je PSY ovela viac sympatickejsi nez bieber....nehovoriac o tom, ze bieber mal ovela viac dislikeov nez likeov, aj ked treba uznat, ze medzi kvalitou interpreta a poctom videnie vobec nie je priama umera....
Aj by som sa šiel pozrieť koľko má JB pozretí ale prisahal som si že ak budem mať niekedy v histórii prehliadača odkaz na hociaký song JB tak sa pôjdem obesiť na prvý strom čo uvidím..
ale tak zaspievame si spoločne "eeeej sexyy lejdeee", zatrsáme jednu noc na gangam style a na druhý deň si na to ani nespomenieš... rýchlokvasná pesnička ako to všetci povedali... ale vieš ako, práve tieto rýchlokvasné sa vedia najviac nalepiť, spôsobiť šokovú terapiu a neskôr len hľadať v hlave "a čo to vlastne je?"
@nietimekki ale celosvetovo má jeden hit a tak to predpokladám aj ostane
Plno jednohitových zázrakov má kopu dobrých albumov a aj sú to vy-ni-ka-jú-ci hudobníci...ale proste taký celosvetový hit známy aj inde okrem svojho poľa pôsobnosti majú len jeden.
@strejdabob tak aj také musia byť Ako mne je jasné, že aj Biebera budú nejaké dievčatá počúvať o pár rokov, len to bude len percento z toho, čo ho počúva dnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jedine, keď niekto spomenie gangnam style tak sa vidím ako sa vlním na nowicovom intrákom stole
Ale aj Bieber vás prejde, rovnako ako všetky puberťáčky prešlo Blue, Lunetic a podobné kapely
PSY je v Ázií uznávaný "hudobník"
Plno jednohitových zázrakov má kopu dobrých albumov a aj sú to vy-ni-ka-jú-ci hudobníci...ale proste taký celosvetový hit známy aj inde okrem svojho poľa pôsobnosti majú len jeden.
Inak ja také pesničky vôbec nepočúvam ale ten videoklip k tomu je strašne zábavný