je to velmi zla sprava ani nie koli zdrazovaniu potravin ale podnikatelia budu zase ´´stastnejsi´´...hovno nam ten stat dava a tolko mu treba davat penazi...a este na ciganov pracujeme... dpc...sere ma to nervy mam!!!
@fxx ty si jebnuty a som si isty ze tomu ajtak nerozumies tebe staci ze je tam napisane ze sa bude nieco zvysovat a hned nadavas na stat a som si isty ze to iste by si napisal aj keby vidis ze sa bude zvysovat minimalna mzda
ale dan na pivo 24,5 %??? a preco nedaju vyssiu dan na tvrdy chlast? alebo na vino?? tu nejde len o nejake utahovanie opaskov a splacanie Ficovho dlhu...pretoze ubrat by sa dalo aj v inych sferach...toto je dokonaly plan na dalsie rozkradnutie statu
HDP, financovanie, ekonomika, zadlzenost statu . . . sracky . . . som jednotlivec, nie stat, mna zaujima moja zivotna uroven nie ciselka a statistiky. To je neuveritelne co vsetko zeru ludia vlade. Ozdravovacie balicky, utahovanie opaskov . . . cely system je o nicom, zakopat ho.
najprv by si mali posvietit na podniky ich pravdivostne odvadzanie dph .. ani erobit miliony nastenkovych tendrov tunelovat tunely a vsetko co sa da ... a potom to chcu vyzobrat od obcanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@0mega1 nie je to náhodou vinou Radičovej parlamentu? Fico už nie je premiérom,i keď za svojho obdobia sa pekne nabalil
Bude sa mi ľahšie účtovať (OA)
kdo by bol happy za platenie viac.....
MY máme najvyššie DPH? akože v porovnaní s kým/čím? xD
@11