@die ide o to ze to ma byt vzdelavacie. Na co ja kedy vyuzijem dejepis? To mas to iste.
ALE, matika je v niecom inom (a z casti fyzika ktora vyuziva matiku) - rozvija inteligenciu, aby ludia neboli hlupe ovce.
Matici vedia vzdy najst riesenie v realnom zivote.
takze som sa odhodlal aj @1 pozriet.... Ked nieco vysvetlujes musis napisat aj dovod preco to tak je, nie ze je to tak a hotovo. Ani na zakladnej skole by sa taketo vysvetlenie neujalo. Aj clovek co to vie pocitat by to pravdepodobne nepochopil.
Musis sa snazit vysvetlit, a ako si to dostal a nie len hotove vzorce ako na zakladnej skole a len dosadit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» www.mojevideo.sk/video/1d4b9/naj...
ale bolo by lepsie, keby si pocas videa sam ty pisal a nie len cital, co uz mas napisane
ALE, matika je v niecom inom (a z casti fyzika ktora vyuziva matiku) - rozvija inteligenciu, aby ludia neboli hlupe ovce.
Matici vedia vzdy najst riesenie v realnom zivote.
2. automaticky korektne vyjadrovanie
papier na toto mas?
Sry ale opisat z ucebnici do dokaze vela ludi
Musis sa snazit vysvetlit, a ako si to dostal a nie len hotove vzorce ako na zakladnej skole a len dosadit.
Vysvetlenia tam vobec nesu.