Eurovision je medzinárodne uznávaná súťaz s medzinárodnou účasťou, dlhoročnou tradíciou a možnosťou presadiť sa pre našich spevákov a skupiny aj v zahraničí a možnosťou reprezentovať Slovensko, ale pre vás náročných Slovákov je to trápne.. ach jaj..
tak by sa to malo brať ako naša reprezentácia a podľa toho aj zvoliť niekoho na úrovni.. a teda tá včerajšia recesia hudby z marsu nemala čo robiť na štvrtom, naťastie nepostupujúcom mieste...
Andrea Zimányiová je veľká speváčka, zaslúžene vyhrala včera.. samozrejme Desmod by bol jej veľkou konkurenciou ak by nastúpil...
Mňa príjemne prekvapili Hudba z Marsu a Alone.. ŠKoda, že ani jeden nepostúpil.. Myslím si že ta Zimanyová či ako sa volá si to zaslúžila, len škoda tých dvoch, kebyže ide Alone s pesničkou Káva, mola by väčšiu šancu an úspech
naj bolo hudba z marsu tak som sa na tom smial... ale inak som mylsel ze to bude lepsie... a ten moderator co bol v zakulisi nie je nahodou z martina??? lebo ak hej tak bol mojim susedom da sa povedat...
no neviem... zdalo sa mi že všetko to akosi rýchlo šlo...a okrem toho ako nemám právo posudzovať ale väčšina tých pesničiek bola hrozná akurát hudba z marsu bola aspoň originálna
bola som na nete ale mala som to zapnute ako zvukovu kulisu pol okom som to sledovala no nic moc ... a nechapem preco dala porota dalej tu skupinu VIP..sak to bolo hrozneee...
keď vás tak čítam, presne chápem prečo nás tam desať rokov nechceli. veď my (VY) si to ani nezaslúžime. stále sme ešte veľké NIČ oproti zvyšku Európy. a nie je to vinou našich spevákov či skupín, ale vás, čo nechápete princíp toho celého...
JE MI UPRIMNE LUTO ZE CELE SLOVENSKO ROBI Z EUROVISION SUPERSTAR TO NAOZAJ NEVIETE ZE NA SUTAZI AKO JE EUROVISION NIKOHO NEZAUJME NEZAUJIMAVA SLKADBA KTORE BOHUZIAL VYHRAVAJU SU TO LEN FADNE SKLADBY KTORE SA NEHODIA NA SUTAZ AKOU JE EUROVISION . ZAUJME IBA SKLADBA KTORA JE NIECIM VYNIMOCNA A CLOVEK SI JEJ MELODIU SPIEVA HNED PO PRVOM POCUTI A HLAVNE NESIE PRVKY TYPICKE PRE SLOVENSKO MNA ZAUJALA DOTERAZ JEDINE KAPELA HUDBA Z MARSU A TAKTO DAKO SI PREDSTAVUJEM VYNIMOCNU PIESEN NA EUROVISION. NAPR. AJ TAKE POLSKO MA VELMI PEKNU A ZAUJIMAVU SKLADBU„All my life" Marco Bocchino & Ola Szwed. JE TO SKODA PRETOZE SI MYSLIM ZE VELA LUDI NAOZAJ NEMA ANI TUSENIE O COM JE EUROVISION....POZRITE SI NA YUTUBE DAKE VIDEA A HLAVNE VITAZOV KTORYCH PESNICKY BOLI A SU FAKT NIECIM VYNIMOCNE. OBAVAM SA ZE AJ TENTO ROK NEMAME SANCU.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ved tam mohli dat neake zname songy
Dosť hororový zážitok
uplne mi stacilo ze u susedov v kuse stekal pes, a keby k tomu bolo toto tak uz niekoho zabijem..
tak by sa to malo brať ako naša reprezentácia a podľa toho aj zvoliť niekoho na úrovni.. a teda tá včerajšia recesia hudby z marsu nemala čo robiť na štvrtom, naťastie nepostupujúcom mieste...
Andrea Zimányiová je veľká speváčka, zaslúžene vyhrala včera.. samozrejme Desmod by bol jej veľkou konkurenciou ak by nastúpil...