okrem náplaste na dušu, malo by to byť dačo s textom a ja sa pýtam, aký rozsah? wtf? ja verím, že sa tu nájde niekto, kto sa vyzná a bude mi vedieť povedať, HELP!
po česky viem aj ja, ale čo to znamená v súvislosti s TEXTOM/PÍSANÍM? prosíííím! napríklad rozdeliť 20strán na 6 flekov. ???????? to čo a jak? nejaká impresia? dačo ako "vstupy" v divadle ale prózovo??
@midnight lebo si pomyslí že som kkt a nedá mi tu prácu, hoci ju viem zrobiť veľmi dobre aj bez toho, aby som rozumel debilným slovám, ktoré by som nepoužíval, ani keby som ich zrovna poznal
@lenkaska1 akože sorry! ja píšem, že ide o niečo v súvislosti s textom (logicky vzaté, že z teórie literatúry by to malo vznešenejší názov a pripomínalo by to skôr cudzie slovo ako slang) a tu mi ľudia píšu, že flek je fľak alebo miesto. dobre, som blbý, ale zasa žeby až tak?!
@ulrik tak vidis jake veci ti tu pisu, nič nesuvisiace s textom a ja som ti aspon napisala že v ucebnici som nič nenašla (čiže hladala som niečo s textom --->literatura) a ostatni ti tu pisu že onéé že to je fľak po česky a mne vynadáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
-po čeksy fľak
-miesto
-práca
...tož čo keby si sa spýtal toho kto ti to zadanie dal?