Moja sestra fajčí a pije až tak, že sa vačšinou ani postaviť nevie a to má len 15. Tak čo je horšie nechať ju zas sa ožrať alebo to povedať mame a aby jej tu tašku plnú fliaš skovala a tým vlastne mi už sestra nebude dovarovať...
myslim ze to asi nepomoze ...chlast si zozene a cigy tiez riesenie je iba jedno ked si to uvedomi saba ja som bola na tom podobne vlastne mam 15 chlast uz the end a cigy od zajtra the end takze tak....ak si to clovek neuvedomi sam nikto ho nezastavi!Vlastna skusenost
hmmm poznam teka holky, co sa najebavaju uz od 12tich ...
kebych bola na tvojom mieste, asi by som jej tu flasu zobrala (a mozno vypila s kamosmi xD ) ale ne.. no proste by som sa snazila obmedzit jej alco, znizovat pocet cigariet a mayne bych jej ukazala ako skoncia ludia co si nedaju povedat . Viac sa spravit asi neda... pokial ona nebude chciet. to je zaklad
Aj ked rodicov bych do toho neplietla... dokazu byt vybusni (vseobecne) a asi by spravili dake radikalne riesenie. mozno domace vezenie alebo pod. co by ju len podnecovalo sa tomu priecit
Nejako ju nastraš..čo všetko porobili ľudia ktorí sa opili...zober jej tú fˇašu a normálne sa s ňou porozprávaj...snaž sa ju pochopiť a nejak aj poučiť..a rozhovorom sa veľa vyrieši len treba vedieť nejaký nevlezlý spôsob
že sa vôbec nad tým zamýšľaš? ak chceš, aby z tvojej sestry vyrástla troska, ale bude ti napriek všetkému dôverovať, rob ako chceš.
ja by som to našim povedala hneď keď by som spozorovala, že sestra to preháňa.
a udivuje ma, že to tvoja mam ešte nezistila,keď pije až tak,že nemôže stáť na nohách.
skus ist na nu tak psychologicky...priprav si strategiu viem ze to znie cudne ale musis ist na nu do mysle lebo ked jej chlast zoberes , napr. ujebe fotrovcom penaze a kupi si...ona musi chcet prestat...ale zasa mame mozes tak jemne povedat nechs si snou porozprava....alebo by pomohlo keby nieze zuris...ale si smutna a places....to pomaha najviac...alebo ked sa budeete prechadzat po meste a zbadate bezdomovca ta sa jej vazne spytaj ci chce skoncit takto....ja by som to mame narovinu nevravela....lebo mama by prisla na nu naziapala a tvoja segra by si zial a zlost utopila v pohariku...skus to na nu takto
15 ročné dievča.. a dáva si predsavzatie, že nebude už chlastať ???
A s fajčením "the end" .. ?
Uf.. som rada, že mám rodičov akých mám .. ..
A k téme.. Skús to s ňou vyriešiť, porozprávať sa.. ale nehuč na ňu..
Myslím, že s tým aj tak nič nevyriešiš.. má 15.. rodičia jej asi toho viacej dovolia
Kebyže ja fajčím a stále sa ožieram.. naši do zistia behom dvoch dní.
povedat mame. mozno ta nebude mat za to rada ale je to pre jej vlastne dobro...alebo naopak...to co jej bude odopierane tak to bude chciet mat a stane sa z nej alkholicka a este neviem aka pliaga
@0 skusala si dohovorit ? poznam pripad kedy si rodicia nasli dceru v nemocnici otravenu alkoholom takze baba prezila aj doma ale ma to pestre podla mna
Dala by som jej vyfajčiť celý balík cigariet naraz a aspoň pollitra vodky nech sa poriadne pogrcá a nech je je tak zle aby na to nikdy nezabudla. Možno sa potom uvedomí čo robí.
daj jej riadne zaucho a kym sa bude spamatavat povedz jej co mas na srdci.. a potom dufaj ze sa sama spamata, ak nie tak radsej stratit doveru a zakrocit .. stoji ti ta jej terajsia dovera za to, aby si sa necinne pozerala na to, ako sa nici?? aa tu doveru opat ziskas.. ked si uvedomi a pochopi....
@9..tam ide o to ze sme sa vsetky kamky mne blizkeho okolia dohodly ze sa navzajom podrzime aby sme dotoho nespadli takze dufam ze nam to vydrzi a ja mam pevnu volu snad
hm ja nwm no ja som tez zacal pit tak v 14-15 a vecsinov piatky tiez ledva chodim no mam 18skoro uz teraz... takze nwm ci je to nejak vazne..ale ked ano tak to urcite mame povedz
ja by som jej kradlatie flase a bravala von a s kamosmi vypila nehaj ju tak aj tak si urobi ona sama co bude chciet....ja by som to mame urcite nehovorila...
ked ja zistim ze moj mladsti zacne labat tak jak ja ta ho tak zbijem ze do krvy ...zasrany jeden...a ta tvoja sestra..co uz..dnesna generacia..tiez som uz popijal v 15 atd..ale sme sa skryvali s kamosmi.a ne teraz mlady sa ukazju jak labu..ustav..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
by si zaslúžila vyfliaskať...
kebych bola na tvojom mieste, asi by som jej tu flasu zobrala (a mozno vypila s kamosmi xD ) ale ne.. no proste by som sa snazila obmedzit jej alco, znizovat pocet cigariet a mayne bych jej ukazala ako skoncia ludia co si nedaju povedat . Viac sa spravit asi neda... pokial ona nebude chciet. to je zaklad
Aj ked rodicov bych do toho neplietla... dokazu byt vybusni (vseobecne) a asi by spravili dake radikalne riesenie. mozno domace vezenie alebo pod. co by ju len podnecovalo sa tomu priecit
ja by som to našim povedala hneď keď by som spozorovala, že sestra to preháňa.
a udivuje ma, že to tvoja mam ešte nezistila,keď pije až tak,že nemôže stáť na nohách.
A s fajčením "the end" .. ?
Uf.. som rada, že mám rodičov akých mám .. ..
A k téme.. Skús to s ňou vyriešiť, porozprávať sa.. ale nehuč na ňu..
Myslím, že s tým aj tak nič nevyriešiš.. má 15.. rodičia jej asi toho viacej dovolia
Kebyže ja fajčím a stále sa ožieram.. naši do zistia behom dvoch dní.