@deadlyliving Tak ale vieš, keď ideš a ono to stále TEČIE a STRIEKA všade a potom si polhoďku utieraš prdel a ono je stále celá os*aná a keď s tým konečne dobojuješ a potom ti zrazu ZASE TREBA, tak to už je naozaj na plač. Radšej nech mi hovno natrhne prdel, než toto.
@krutafunebracka dnes som napríklad sral, hovno pomerne dosť tvrdej konzistencie a toľko som si musel utierať análny otvor (a aj z chlpov) to nasraté, že mi až tiekla trochu krv a najbližšie, keď sa pôjdem vysrať, sa mi to isto natrhne a bude to zase štípať. Sračku som mal nespotečnekrát a radšej prijmem tú mazlanicu na prdeli, ako keby som mal tlačiť hovno až by som sa potil. To sa mi raz stalo u babky, som už nevedel, čoho sa držať, ako sa zohnúť, aby to zo mňa vyšlo. Už som mal chuť si strčiť prsty do riti a vytiahnúť si to hovno tak, alebo mu aspoň dopomôcť, lebo keď bolo na polceste a nešlo viac a potom som stiahol zvierače, no bolesť ukrutná. Ja keď som to OBROVSKÉ hovno vysral, ešte 10 minút som sa triasol. To je všetko, s čím som sa chcel podeliť
ked sa vam chce aj vrchom aj spodkom a nemate nijaky lavór a pritom sedite na hajzli.neviete co od dobroty skor ci vrchom ci spodkom. z vlastnej skusenosti viem ze je to neprijemne,a hlavne ked ste tak nerozhodny ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hnačka - @6 + môj blog » www.birdz.sk/webka/krutafune...
zápcha - natrhnutá prdelka, trošku trápenia a bojovania a potom úľava
grcanie všeličoho možného a veľa - dlhé utrpenie, rôzne zmutované chute
grcanie na lačno - proste žlč...
húsenice v penise - myslím, že netreba komentovať...
(žlč sa nedá vyvracať)
@24 :