@hoperpohroma Vidno ze si nikdy ziadnu konzolu nemala...
A toto je trochu........ divne forum.
Trochu pomylena generacia nie? Ked uz tak Xbox 360 a PS3/ Xbox One/PS4.....
A určite vyhráva v oboch PS, ja mám oboje, a poviem vám je to ovela lepsie, jako Xbox 360 sa este ako/tak moze vyrovnať PS3-ke, ale Xbox One, totálne to dojebali, vsade na nete su na to sťažnosti, je to velká krabica, 2-krát vacsia jak PS4, mala stáť len 300e, a nakoniec stojí 500e, PS4 malo stáť 500e, a nakoniec stojí 400e, a PS4 má ovela vacsi výkon takmer 2-násobní aj vsetko...
A orptoi Xbox 360, to sa už nedá porovnať...
@7 este dodám že tí čo hlasovali za Xbox 360 je maximálne vidno že vlastnia Xbox360 a takto si chcu zvysit ego ze maju akoze konzolu dobru jak PS4
To aj ja som tak robil ked som mal 8 asi...
@7 pri konzolách porovnávať výkonnosť rovnakej generácie je maximálna kokotina
ja vidím v konzolách veľkú budúcnosť..aj keď samozrejme vo výkonnosti bude pc stále o krok v pred...mal som xbox360 dlhé roky a je to o niečom inom, lahnuť si na gauč zapnuť tv chytiť gamepad a ideš, nie ako pri pc musiš byť stále v jednej polohe (nohy,chrbát v piči )
chystám sa buduci tyždeň kupit ps4..takže pc na prácu,ps na hranie
@hoperpohroma To by si potom nepípala také pičoviny jak v @5 + @6 ,
Vsak to je uplne ako keby si o nich vedeli len jak sa volaju, a aj to ledva.........
Aj autor diskusie nevie že PlayStation 4 sa píse spolu...
@rajzak PC o krok popredu? To asi preto GTA 5 stále na PC nie je a na PS3 a Xbox 360 už mesiace...
GTA 5 by sla na 5% PC na Slovensku, na konzolách to ide na každej, neskutočná výhoda, a prečo je porovnávanie výkonnosti kokotina? TO nedáva zmysel...
@rayennn tak co je na tom picovina? mas konzolu a za 2-3 roky si mozes kupit novu, lebo uz nebude stacit na nove hry. v pc vymenis par komponentov a fici ti dalej, alebo si dopredu poskladas taky vykonny, o ktorom vies, ze to este posluzi na dobrych 5-6 rokov dopredu na high detailoch. pokial nie si idiot, tak si vies hry na pc piratnut, zatial co konzoly sa musia nejako specialne upravovat, aby na nich isli hrat stiahnute hry, pokial ja viem. dalsia vec, pokial viem, konzolove hry byvaju zvacsa aj prerobene na pc, len maju konzolovy interface, ale mozes tam hrat aj xboxove hry aj plastationove, zatial co tie nebyvaju navzajom kompatibilne len na konzolach. pc mas vsetko v jednom, nemusis mat teda dve rozne konzoly.
ale vlastne nechapem, naco ti pisem rozumne argumenty, kedze podla toho, ako sa na birdzi prezentujes, ani nemas kapacitu si ich vyhodnotit. pre mna za mna, vrazaj si peniaze do konzol, je mi to suma fuk.
btw mala som ps2 (hej no, stare, ale akosi som s rastucim vekom nemala potrebu zobrat si o novu konzolu) a mala som na nej 3 hry za hadam dva roky, co som sa na nom aktivne hravala. moj novy nb nemam ani rok a zahrala som si na nom ovela viac hier, prave kvoli tej lepsej kompatibilite a tomu, ze nemusim platit za nieco, co budem hrat tyzden.
@14 ono konzolistom ani tak nejde o tú grafiku (mne teda určite ne, keby chcem very high detail,128x anti aliasing, tak nejebem do auta peňáze ale kupim pc..) ale samozrejme o tú hratelnosť...ja som braval konzolu na dom kamaratom a ked sme boli kvalitne najební tak taká fifa, či nhl je naozaj zábava hrať
@hoperpohroma sa citim akoby som si písal s 5-ročným deckom čo kdesi čítalo že existuje PS4 a dostalo PC...
1. PS3 mám 5 rokov, kupil som si GTA 5 a fičí mi, tak je to vsade, PS3 jak PS3, na vsetkých konzolách idu vsetky hry určené na tu konzolu, zatiaľ čo na PC najnovsie hry nejdu - prečo GTA5 furt nie je na PC a na PS3 a Xbox 360 už je mesiace?
GTA5 by sla na 5% PC na Slovensku, na PS3 a Xbox 360 ide na každom...
2. aké speciálne upravovanie, o ničom takom neviem... normálne stiahnes hru a hrás, más tam taku ikonku tej hry a môžes ju pustiť, žiadne speciálne upravovanie
3. Mám aj PS4, len tak pre info, a to už je na inej urovni jak PC už totálne....................
@17 čo som spomínal v @10 sadnete si na gauč e nemusíte pri tom sedieť napr...zapojíš pekne do telky a nemáš s tým starosti..ja ti názor neberiem, prezentujem svoj howk
@rajzak neberiem, ze sa to lepsie ovlada, ked je to ako spolocenska hra.. bohuzial take som ja nezazila, aby som si s niekym sada a hrala. @rayenn neviem, ako funguju nove konzoly. viem, ze na ps2 neexistovalo nieco take, ze si piratnes cd a pojde hra, neviem ako sa piratuje na nove, kedze ziadne nemam. a mna osobne netrepi, ze gta nie je na pc, je to posledna hra, ktoru by som kedy isla hrat.
@hoperpohroma konzoly sa nekupuju o 2-3 roky. predchadzajuca generacia tu bola cca 8 rokov a vsetko vratane noveho tomb raidra, ac 4 atd uplne super bezi aj na starej generacii a so super grafikou
xbox360 bol lepší ako ps3
čo sa týka novej generácie tak ešte neviem, ale bohužiaľ sa zdá že ps4 vyhráva
@rajzak s compom môžeš spraviť presne to isté, len to chce kúpiť jeden kábel navyše a nebrať to ako spotrebič na úrovni mikrovlnky, lebo musíš aj trochu vedieť čo robíš.
jediná výhoda ktorú konzoly mali bola tá, že si sa o to fakt nemusel nijak starať, kúpil si, zapojil, pustil a šlo. kúpil si na to hru, vložil cdčko a hral si. ale to už v minulej generácii neexistovalo. posledná výhoda bola, že keď si kúpil hru pre svoju konzolu, mal si istotu že plynule pobeží, ale už aj to je minulosť.
dneska už fakt absolútne nemá význam kupovať si konzolu, nemajú žiadne z tých výhod čo mali, a oproti pcčkám majú navyše nejaké nevýhody.
čiže posledný dôvod na kúpu konzoly sú exkluzívky.
napríklad kvôli red dead redemption mám v pláne si raz kúpiť x360, a kvôli shadow of the colossus ps2, ale je možné že kým sa k tomu dostanem, tak sila PCčiek bude taká, že to na emulátore rozbehám plynulejšie ako na originál hardvéri.
ja mám teraz momentálne xbox 360 a som spokojný ... zahrám si tam hry ktoré na pc nie sú napríklad gta 5,nhl 14, fifa world cup brazil ... mňa najviac baví nhl 14 tá hra nemá vôbec chybu : ) ... v blízkej budúcnosti planujem kúpiť ps4 kedže som sa dozvedel že je lepšia ako xbox one a ešťe aj za lepšú cenu :happy: .. a pc neplánujem kupovať vôbec stačí mi zatial notebook ktorý mi postačí na internet .. podľa mňa na hranie hier je najlepšia konzola
Jednoznacne ze ps4 a ked si uz chcel porovnavat ps4 mal si napisat xbox one asi nemas ponatie p tejto novej konzole.Pc manici len tisko zavidia pretoze to bude skoro rok a este nemaju Gta 5 dalej ved sa to prenich ani neoplati robit hned si to stiahnu.Dalej na konzoly sa hry daju stiahnut staci ma flash na ps3 ale stahovat hry ako gta 5 sa neoplati mozu ti ju bloknut na konzole.Autor fora nech si pozrie ze xbox 360 mozo zrovnavat s ps3 a nie ps4
A ps4 vyhrava uz len preto ze namam zaujem platit peniaze zato aby som na xboxe mohol hrat multiplayer ps3/ps4 to maju zadara takze srackovy xbox si mozu strcit
@22 môžeš spraviť, ale musíš si tie veci k tomu dokúpiť..kúpiš konzolu..zapojíš do siete,do tv vytiahneš z krabice gamepad- zapneš ideš.. môžeš pri tom robiť kliky,drepy,skákať...hranie sa s konzolou je čisto amerika style
@27 no pri x360 vs ps3 sa ti gold oplatilo..pretože som hrával aj na ps3 a asi 5 minút mi to napr. v call of duty hladalo nezalagovany server, kdežto na xboxe pokial si mal dobry internet si sa vedel napojit kludne na čiňana bez lagu
@29 ps4 ani ONE som ešte nehral..ale na E3 prezentovali, že sony chce túto nevýhodu voči konkurencii odstrániť, takže sa pravdepodobne tento problém vyriešil- posúdim keď to budem mať doma
@hoperpohroma@15
ja nemam problem za hru zaplatit, z niecoho ti programatori za ich pracu byt zaplateni musia, pochopi to clovek, ked sa ocitne na ich mieste ...
ludia su ochotni na kino, alkohol von, topanky co maju 2x za rok na sebe dat desiatky eur, tak preco nie na nieco co im robi zabavu vela hodin dat par eur?
viem, ze vacsina z toho nesedi na teba, ale napr. u seba konkretne pre porovnanie - idem von, zabavim sa 6h za 10e napr. , kupim si hru za 10e a zabavim sa 20h ... znie to vcelku vyhodne
@matwejo naschval som tam napisala preto ze "nieco, co budem hrat tyzden". az budem zarabat, tak si planujem kupit hry, ktore si vazim a drzali ma dlhsiu dobu
@hoperpohroma ps3 okolo 7 a xbox sa mi zda ze este dlhsie. konzoly sa robia tak, aby vydrzali dlhe roky. a ako hovorim, na starom xboxe si pustis v podstate kazdu jednu novu hru, ktora nie je robena uz len ciste na next gen alebo iba pc. na ktorom 5-6 rocnom pocitaci, ktory si neupgradujes, zahras black flag na grafike, aku ponuka konzolistom?
+ pri konzolách funguje dosť vo velkom výmenný bazár..ja som to praktizoval asi 5 rokov..na začiatok som si kúpil asi 5 hier a potom sme si navzájom len vymieňali..jasné,že hry,ktoré som mal na multiplayer a trebalo orig.kod som kupil :-S
@rayennn ps3 má v polovici hier hrôzostrašné framedropy a rozlíšenie niektorých hier je doslova smiešne+absentuje antialiasing. xbox360 je na tom o troška lepšie. a pokiaľ viem tak gta 5 beží na max payne 3 engine ktorý rozbehá na full detaily priemerný notebook
playstation bola VZDY lepsia ako xbox - a vo vsetkom vratane ceny.
to hovorim ako majitel xboxu:?: @14 by som chcel vidiet hru, ktora je spravena pre PC, ale neni pre xbox abo PS a porovnavat zatial este stale slabe kompy s na hru urcenymi konzolami je tiez dost o2ci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
konzola z roku 2005 a 2014..hm
A toto je trochu........ divne forum.
Trochu pomylena generacia nie? Ked uz tak Xbox 360 a PS3/ Xbox One/PS4.....
A určite vyhráva v oboch PS, ja mám oboje, a poviem vám je to ovela lepsie, jako Xbox 360 sa este ako/tak moze vyrovnať PS3-ke, ale Xbox One, totálne to dojebali, vsade na nete su na to sťažnosti, je to velká krabica, 2-krát vacsia jak PS4, mala stáť len 300e, a nakoniec stojí 500e, PS4 malo stáť 500e, a nakoniec stojí 400e, a PS4 má ovela vacsi výkon takmer 2-násobní aj vsetko...
A orptoi Xbox 360, to sa už nedá porovnať...
To aj ja som tak robil ked som mal 8 asi...
ja vidím v konzolách veľkú budúcnosť..aj keď samozrejme vo výkonnosti bude pc stále o krok v pred...mal som xbox360 dlhé roky a je to o niečom inom, lahnuť si na gauč zapnuť tv chytiť gamepad a ideš, nie ako pri pc musiš byť stále v jednej polohe (nohy,chrbát v piči )
chystám sa buduci tyždeň kupit ps4..takže pc na prácu,ps na hranie
Vsak to je uplne ako keby si o nich vedeli len jak sa volaju, a aj to ledva.........
Aj autor diskusie nevie že PlayStation 4 sa píse spolu...
GTA 5 by sla na 5% PC na Slovensku, na konzolách to ide na každej, neskutočná výhoda, a prečo je porovnávanie výkonnosti kokotina? TO nedáva zmysel...
ale vlastne nechapem, naco ti pisem rozumne argumenty, kedze podla toho, ako sa na birdzi prezentujes, ani nemas kapacitu si ich vyhodnotit. pre mna za mna, vrazaj si peniaze do konzol, je mi to suma fuk.
1. PS3 mám 5 rokov, kupil som si GTA 5 a fičí mi, tak je to vsade, PS3 jak PS3, na vsetkých konzolách idu vsetky hry určené na tu konzolu, zatiaľ čo na PC najnovsie hry nejdu - prečo GTA5 furt nie je na PC a na PS3 a Xbox 360 už je mesiace?
GTA5 by sla na 5% PC na Slovensku, na PS3 a Xbox 360 ide na každom...
2. aké speciálne upravovanie, o ničom takom neviem... normálne stiahnes hru a hrás, más tam taku ikonku tej hry a môžes ju pustiť, žiadne speciálne upravovanie
3. Mám aj PS4, len tak pre info, a to už je na inej urovni jak PC už totálne....................
@rayenn neviem, ako funguju nove konzoly. viem, ze na ps2 neexistovalo nieco take, ze si piratnes cd a pojde hra, neviem ako sa piratuje na nove, kedze ziadne nemam. a mna osobne netrepi, ze gta nie je na pc, je to posledna hra, ktoru by som kedy isla hrat.
čo sa týka novej generácie tak ešte neviem, ale bohužiaľ sa zdá že ps4 vyhráva
@rajzak s compom môžeš spraviť presne to isté, len to chce kúpiť jeden kábel navyše a nebrať to ako spotrebič na úrovni mikrovlnky, lebo musíš aj trochu vedieť čo robíš.
jediná výhoda ktorú konzoly mali bola tá, že si sa o to fakt nemusel nijak starať, kúpil si, zapojil, pustil a šlo. kúpil si na to hru, vložil cdčko a hral si. ale to už v minulej generácii neexistovalo. posledná výhoda bola, že keď si kúpil hru pre svoju konzolu, mal si istotu že plynule pobeží, ale už aj to je minulosť.
dneska už fakt absolútne nemá význam kupovať si konzolu, nemajú žiadne z tých výhod čo mali, a oproti pcčkám majú navyše nejaké nevýhody.
čiže posledný dôvod na kúpu konzoly sú exkluzívky.
napríklad kvôli red dead redemption mám v pláne si raz kúpiť x360, a kvôli shadow of the colossus ps2, ale je možné že kým sa k tomu dostanem, tak sila PCčiek bude taká, že to na emulátore rozbehám plynulejšie ako na originál hardvéri.
Mam ps4 aj ps3 a vieš že na ps3 mi idu najnovšie hry.Tušim že ps nemaš inak by som to nemusel pisať
@27 no pri x360 vs ps3 sa ti gold oplatilo..pretože som hrával aj na ps3 a asi 5 minút mi to napr. v call of duty hladalo nezalagovany server, kdežto na xboxe pokial si mal dobry internet si sa vedel napojit kludne na čiňana bez lagu
ja nemam problem za hru zaplatit, z niecoho ti programatori za ich pracu byt zaplateni musia, pochopi to clovek, ked sa ocitne na ich mieste ...
ludia su ochotni na kino, alkohol von, topanky co maju 2x za rok na sebe dat desiatky eur, tak preco nie na nieco co im robi zabavu vela hodin dat par eur?
viem, ze vacsina z toho nesedi na teba, ale napr. u seba konkretne pre porovnanie - idem von, zabavim sa 6h za 10e napr. , kupim si hru za 10e a zabavim sa 20h ... znie to vcelku vyhodne
neviem, aku na black flag grafiku na konzole, ale verim, ze by sa dala dosiahnut aj na pc. zda sa mi jednoducho univerzalnejsie.
+ pri konzolách funguje dosť vo velkom výmenný bazár..ja som to praktizoval asi 5 rokov..na začiatok som si kúpil asi 5 hier a potom sme si navzájom len vymieňali..jasné,že hry,ktoré som mal na multiplayer a trebalo orig.kod som kupil :-S
to hovorim ako majitel xboxu:?:
@14 by som chcel vidiet hru, ktora je spravena pre PC, ale neni pre xbox abo PS a porovnavat zatial este stale slabe kompy s na hru urcenymi konzolami je tiez dost o2ci
Xbox ma bratm a hovori ze to nie je bohvie co
Ale vyber si sam. Ty si uzivatel...