sloboda... dnesni ludia si ani neuvedomuju aka je dolezita.... nehovorim o slobode ako nebyt vo vztahu, dufam ze ma chapete... ale byt slobodni v laske je este lepsie
podla mna je priatelstvo viac než láska (tým myslím ozajstných priatelov ktorí sa majú radi len kvôli tomu akí sú a nie preto že si vymienaju tekutiny)
nazval by som to láskou ale takou nefalšovanou.. inač som skoro zabudol BOH!
si mi naložil teda... ani neviem, to bol najskôr nejaký omyl/preklep/zle počuté slovo, už si ozaj nepamätám. a vieš, aké sú deti na strednej škole zákerné a zlé... :/
ako sa to vezme, no... ale z globálneho hľadiska som bola poslušné dieťa, o akom každý rodič sníva (v zmysle čo oči nevidia, srdce nebolí a šak nemyslela som to tak, že by ma niekto šikanoval iba také doberanie, vrámci toho, že sme sa chápali
@leilla Z globálneho hľadiska sa zdá všetko hneď akési lepšie
Tak ja som tiež ľudí nešikanoval, to by som sa musel teraz potrestať za to
A Mečiar ma volali lebo sa s ním skoro zhodovalo moje priezvisko......ale vtedy som to niesol ťažko lebo už vtedy som vedel že je to kkt (pozn. skratka od slova KOKOT).
nic, nic nie je lepsie ako laska... pretoze ju mozes mat vzdy, nezaleziac na ludoch, miesta, casu... penazi... kto ma podla teba viac....ten ,kto ma desat deti alebo ten ,kto ma desat milionov? myslim si, ze ten ,kto ma desat deti... lebo ich ma uz dost prachacovi desat melonov stacit urcite nebude , hm? jedien,zeby so msa mylila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
A nič nemôže byť lepšie.. láska je všade.
(alebo práve som večerala a stále som hladná)
nazval by som to láskou ale takou nefalšovanou.. inač som skoro zabudol BOH!
damn hcem rezen so zemiakovou kasou
(Alebo aspoň do chvíle, kedy ho nezjem. Ten šniceľ.)
jediné čo ma napadlo bolo to že ta všetci vyklepávali ako rezeň...je to ono
a pre @mcvpn určite nestea....či?
si mi naložil teda... ani neviem, to bol najskôr nejaký omyl/preklep/zle počuté slovo, už si ozaj nepamätám. a vieš, aké sú deti na strednej škole zákerné a zlé... :/
no... neznášala som to
opravujem svoju odpoveď na @15
Viem celkom aké môž byť deti.....ja som bol jeden z nich (ale ja som to myslel dobre a oni to vedeli ). Mňa na základke volali Mečiar.
ako sa to vezme, no... ale z globálneho hľadiska som bola poslušné dieťa, o akom každý rodič sníva (v zmysle čo oči nevidia, srdce nebolí a šak nemyslela som to tak, že by ma niekto šikanoval iba také doberanie, vrámci toho, že sme sa chápali
a prečo mečiar? nosil si meč?
Tak ja som tiež ľudí nešikanoval, to by som sa musel teraz potrestať za to
A Mečiar ma volali lebo sa s ním skoro zhodovalo moje priezvisko......ale vtedy som to niesol ťažko lebo už vtedy som vedel že je to kkt (pozn. skratka od slova KOKOT).
a dokonca temer úplne istý, že išlo o profil ľudskej samičky
yo
ó nepríjemné ešteže moje meno je dokonalé
@69 this!
Ale nie,nič nie je lepšie ako láska,aj keď priateľstvo je výnimka-to je niekedy mnohokrát lepšie