radšej pracujem ráno, lebo skoro vstanem a viac stihnem, keď mám robiť poobede, môžem síce vstať skôr ale málokedy sa tak stane a teda vyspávam i do 11:00 a potom sa už len chystám do práce
podla mna je fajn to variovat. byt furt v robote tak to cloveka ide jebnut, ked robi do noci tak ho idem jebnut. ked je doma tak ho ide jebnut. ono to chce urcitu zmenu a potom je to fajn balanc
@2 ja som mala v doterajsej robote taký pracovný režim, že každý týždeň som išla na inú hodinu.. v rozmedzí od 8:00-17:00 / 10:00-19:00 a nebolo to bohviečo,, nemala som proste žiadny taký režim, ani so vstavaním, ani ničím.. jedného času som mala aj týždeň, ked som mala smenu od 12-21 a bolo to dosť zlé, večer sa mi tam už vôbec nechcelo byť.. teraz mam flexibilný pracovný čas a snažíme sa chodiť tak cca na 8:00 ,, kebyže bývame bližšie, tak aj skôr by som chodila.
hlavne podľa mňa v zimnom období, ked je skoro tma, je človek radšej čím skôr doma. a v lete po robote zas dobre padne, ísť sa niekde osviežiť do vody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
hlavne podľa mňa v zimnom období, ked je skoro tma, je človek radšej čím skôr doma. a v lete po robote zas dobre padne, ísť sa niekde osviežiť do vody