okuliare sú omnoho praktickejšie..takže tu treba zvážiť viac vecí..čo komu viac vyhovuje a ešte treba nie veľmi lenivého človeka,čo si ich bude nasádzať a potom aj vyberať,bo by bolo fakt zlé zaspať so šošovkami...treba zvážiť..ale ja osobne nosím okuliare a v pohodke..su krásne a vyzerám v nich super
Jednoznačne kontaktné šošovky Sú drahšie, ale tak určite pohodlnejšie ako okuliare, a vôbec neobmedzujú. A mne ani okuliare nejdú, som trpela, keď som ich kvôli vyšetreniu musela nosiť dva týždne
Hobbitka:
Mne sa už viackrát stalo, že som zaspala v šošovkách, nič sa ti nestane. Okrem šoku, že sa zobudíš a vidíš. A potom krutá realita
boze ludia, seci co tu protestujete proti sosovkam, tak ste ich urcite ani nenosili, sosovky su v pohode,ja ich tiez nosim uz skoro dva roky, a uplne pohodka...ale zas aokuliare su tiez fajn, ja nosim aj tie ze vraj v nich vyzeram dobre ja si to proste striedam, raz sosovky, a ked som lenivy tak okuliare... mne sa hlavne okuliare nelubili preto, lebo som necel mat furt nieco na xichte, som sa citil tak obmedzujuco... u mna to nebola otazka vzhladu...
ja nosim stale okuliare(nasi pred casom videli v tv ako dakomu bakterie na sosovkach rozozrali sietnicu....trochu mi tie sosovky zatrhli), ale mam len male dioptrie, tak to tak nevadi....najhorsie je to pri sporte, hlavne na koni sa o ne trocha bojim, ked si ich zabudnem zlozit, ale inak v poho.
podla mna je to nsjlepsie striedat...ale to je sublektivne...
ja uz nenosim nic...tak som slepa len podla lekarky,sak vidim,tak vidim...tie okuliare mi zavadzali a liezli na nervy!!tak ich uz nenosim,iba ku kompu jak ted!! ....no co pokial rozoznam auto od cloveka,tak je dobre....a inac mam zrak uplne v poriadku,akurat na prave oko vidim slabo...tak co!!! inac by som brala sosovky,ale nema mi to kto zaplatit!!
Nerozumiem poznamkam o lenivosti To akoze existuje az tak lenivy clovek, ktoremu sa nechce ani dat si sosovky?? Ved to netrva viac ako 30 sekund (aj to iba vtedy ked sa mi trasu ruky) Akoze nechapem vazne....
A inak aj ked s nimi zaspis, tak sa nic nestane, len musis pol hodinky pockat, a az tak ich potom vybrat
keď ti okuliare pristanú tak nos okuliare, šošovky sú len nato keby ti okuliare zavadzali, stojí to strašne veľa peňazí a keď si ich dáš dole tak ťa oči budú veľmi bolieť.
Bobi...boliet oci?? To mas odkial? V zivote ma zo sosoviek neboleli oci. Ani ked ich nosim, ani ked ich dam dole. Aj ked ich mam cely den (a v piatok aj noc ) A "strasne vela penazi" je podla mna prehnane. Ten skvely pocit z toho ze nemas nic na nose a aj tak dobre vidis je na nezaplatenie
Najlepsie je pozerat sa na svet so zdravymi ocami..
Ale ked uz by som si mala v pripade poruchy oci vybrat..tak jednoznacne okuliare Jednak preto, ze je to menej nakladnejsie.. a okrem toho sa daju na oci jednoduchsie nasadit..a taak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
vybrala som si krasny ram, vyslo ma to vsetko na 6500Sk a uz ficim
Hobbitka:
Mne sa už viackrát stalo, že som zaspala v šošovkách, nič sa ti nestane. Okrem šoku, že sa zobudíš a vidíš. A potom krutá realita
podla mna je to nsjlepsie striedat...ale to je sublektivne...
A inak aj ked s nimi zaspis, tak sa nic nestane, len musis pol hodinky pockat, a az tak ich potom vybrat
Ale ked uz by som si mala v pripade poruchy oci vybrat..tak jednoznacne okuliare Jednak preto, ze je to menej nakladnejsie.. a okrem toho sa daju na oci jednoduchsie nasadit..a taak