pozrime sa na to logicky... čo ti dá škola? nejaké vzdelanie a informácie, na ktoré za nejaký čas zabudneš ak s nimi nebudeš v kontakte... a okrem toho ťa pripraví miestami aj o rozum, o nervy a tak ďalej... kdežto práca ti dá v prvom rade peniaze, a za tie ti môže byť vlastne jedno, že ťa pripraví o rozum, o nervy a tak ďalej
@fxx sorry ale nemozem suhlasit ... uz len ze sedis cely den v kancelarii namahas oci boli ta chrbat a posobne,,riaditel ma velku zopovednost pri riadeni a to je dost na psychiku a manazer ten sa celé dni nahana :/
@tenario dobre dobre,napíšem to ešte jednoduchšie ako som to myslel
Proste neaky stavbar,alebo cestar,za dažďa za mrazu sa ťažko fyzicky namáhaš,unavíš sa,prakticky sa pomaly zničíš
A neaký ekonóm napríklad alebo tak,to je tiež nie lahká práca,ale proste nenarobíš sa tak,a pre mňa je lahšia práca tohto typu,akoby som mal niekde drieť
najlepsie je pracovat popri skole... pretoze ak ams na mysli vysoku co najskor mas tak sa to da .. aj ekd ta praca nebdu enic extra daky mekac anjskor ale na skolôu ti bdue stacit a viac ti netreba... snad.. a po skole bdues amt na omnoiho lepsiu pracu .. z oboru ktory si vyberies...
zivot neni o tom nezranit sa ide o to spravit dost chyb aby ti rany neskor nevadili a mohol sii si zobrat co len budes chciet...
@pernik dobre,tak ja som myslel že tú matiku si uviedol len ako príklad,lebo keď nie tak to potom neí situáciu,s matikou by som pracovať nemohol ani keby som velmi chcel,keď už tri roky z nej dokola prepadávam
@Katka25 moja reč! Ja síce ešte len absolventsky praxujem ale už teraz je mi rozdiel jasný... i keď aj škola bolo super obdobie... najme stredná... ale zadarmo
Co je lepsie na skole? Robite, co ste si mysleli, ze Vas bavi, ale po case radost beztak opadne, lebo MUSITE a naviac robite za nic. Ak som v praci, je to rovnake, ale aspon dostavam nejake financne odmeny
@Sasi2680 pochybujem, že len podľa mňa ako sorry proste vyžaruješ to do okolia (poznám minimálne 15 báb ktoré vyzerajú ako ty a všetky také sú, prepáč ak patríš do tých 6 percent) /neospravedlňujem sa ti/
PS: sorry za moje písanie .. som písal z notebooku ... samého ma prekvapilo čo to zo mňa vyliezlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
Práca je hnus,len ak je dobre platená tak je aspoň na peniaze dobrá.
Proste neaky stavbar,alebo cestar,za dažďa za mrazu sa ťažko fyzicky namáhaš,unavíš sa,prakticky sa pomaly zničíš
A neaký ekonóm napríklad alebo tak,to je tiež nie lahká práca,ale proste nenarobíš sa tak,a pre mňa je lahšia práca tohto typu,akoby som mal niekde drieť
Proste preto radšej škola,ako ťažko pracovať
...a dnes je to už za takmer rovnaký plat.
Ja budem aj cucať hovná z kanála len aby som nemusel pracovať s matematikou.
najlepsie je pracovat popri skole... pretoze ak ams na mysli vysoku co najskor mas tak sa to da .. aj ekd ta praca nebdu enic extra daky mekac anjskor ale na skolôu ti bdue stacit a viac ti netreba... snad.. a po skole bdues amt na omnoiho lepsiu pracu .. z oboru ktory si vyberies...
zivot neni o tom nezranit sa ide o to spravit dost chyb aby ti rany neskor nevadili a mohol sii si zobrat co len budes chciet...
Ejo,vynechal si čísla.
Saška podla neho si asi neaká vypatlaná pucmola
Bavilo by ma napríklad niečo vymýšľať, nejaké reklamy, logá, alebo neviem. Hlavne nič kde je matematika.
@fxx
podľa neho som asi namyslené rozmaznané decko, ktoré má čas na lúštenie komentárov
Ak by som si napríklad mala vybrať medzi "pracovať ako lekár" a "študovať psychológiu", víťazom bude jednoznačne škola.
Ak by som mala na výber "pracovať ako fotograf" a "študovať medicínu" tak zase jednoznačne vyhráva tá práca...
PS: sorry za moje písanie .. som písal z notebooku ... samého ma prekvapilo čo to zo mňa vyliezlo...