CO som počul malo stáť PS4 500 eur a nakoniec stojí "len" 400 a Xbox One nevylučoval že bude stáť len čosi cez 300-350 eur a nakoniec stojí 500....
Zevraj je Xbox One dvakrát väčsi jak PS4.
Vraj je ten Xbox One ovela horsí, vraj ho vyrobili narýchlo a nie je to už ono. Je jednoducho taký "nemotorný".
PS4 je vraj ovela lepsie a aj si ovela viac ludí kupilo podla prieskumov PS4.
Aj na nete sa sťažuju na ten Xbox a písali že prestupuju na PS a kupia PS4.
Ale čo som pozeral tie funkcie Xbox One na nete, čo je na tom zlé? Je síce drahsí a je dosť velký oproti PS4.
Ale ja nechápem prečo je tak kritizovaní? Vsade nan nadávaju.
Podla mna PS4.
Ale čo som kukal tak to Wii U tiež nie je na zahodenie. Nemá to vôbec taký výkon jak napr PS4 a na SLovensku to nie je až tak populárne. Ale je to dobre spravené pre herný zážitok.
mne ps4 lepšie nepríde..xbox one je čo sa experience týka o triedu vyššie, ale ono je najlepšie keď si človek vyskúša oboje a pochopí, a samozrejme tiež jednoducho niekomu môže vyhovať aj ps4 sto ľudí sto chutí, tu je dobré video ktoré ukazuje oboje a hovorí za všetko
presne ako píše @nikoll92 ... je to o prioritách a je treba si vyskúšať oboje ... ja som to tak u x360/ps3 spravil a zostal som u xbox-u ... jedinou nevyhodou je platený live ale aj nevýhoda je vlastne výhoda ... aspon tam nehrajú húfy
-nasťročných deciek
...
PS4 ma lepsi výkon, Xbox One má lepšiu podporu od Microsoftu a viacej využitia. Sony ide finančne dole a odráža sa to aj v hernej sfére. Microsoft naopak vydáva jeden update za druhým, ktorý prináša veľa funkcií. Xbox One dokonca dostal podporu pre Blue-ray skorej ako Sony... A to Sony tú technológiu vyvinulo.. Ak si strašne zaťažený na grafiku, zober PS4. Ak ti je jedno, že Xbox One bude mať o niečo horšiu grafiku (fakt malý rozdiel, ten kto sa nevyzná do toho to ani nespozná), tak určite ber Xbox One. Viacej aplikácií, funkcií a lepšia podpora.
môj postreh, PS4 má horšie ovládače ako v minulosti, tá gumička na analógoch sa naozaj rýchlo vyderie a baterka na ovládačoch sa vyšťaví oveľa skôr ako to bolo na staršícch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Zevraj je Xbox One dvakrát väčsi jak PS4.
Vraj je ten Xbox One ovela horsí, vraj ho vyrobili narýchlo a nie je to už ono. Je jednoducho taký "nemotorný".
PS4 je vraj ovela lepsie a aj si ovela viac ludí kupilo podla prieskumov PS4.
Aj na nete sa sťažuju na ten Xbox a písali že prestupuju na PS a kupia PS4.
Ale čo som pozeral tie funkcie Xbox One na nete, čo je na tom zlé? Je síce drahsí a je dosť velký oproti PS4.
Ale ja nechápem prečo je tak kritizovaní? Vsade nan nadávaju.
Co si myslíte že je lepsie?
Ale funkciami mi príde lepsí skôr Xbox One.
Ale čo som kukal tak to Wii U tiež nie je na zahodenie. Nemá to vôbec taký výkon jak napr PS4 a na SLovensku to nie je až tak populárne. Ale je to dobre spravené pre herný zážitok.
@7 čo viem tak zhruba 5 rokov
-nasťročných deciek
...