mne chutí najviac hovedzie (roštenka, sviečková) keď je upečené na medium (vtedy neni moc tvrdé ale ani moc surové) ale niektoré časti kravy napr stehno sú moc tvrdé. ono to ale závisí aj od toho kedy tá krava bola zabitá aká stará bola a či zažívala na bitúnku stres (stresové hormóny ovplyvňujú chuť aj tvrdosť masa) ako dlho bolo maso odstáte príliš čerstvé maso je tvrdé a treba ho nechať pár dní zrieť aby bolo krehčie.
kuracie ťiaž lúbim akurát sa ho bojím lebo do toho dávajú antibiotiká a hormóny takže kuracie sa oplatí len z domácich sliepok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
kuracie ťiaž lúbim akurát sa ho bojím lebo do toho dávajú antibiotiká a hormóny takže kuracie sa oplatí len z domácich sliepok.
Najlepsie makra ma kuracie a to ma aj najmensiu enviro stopu z tychto
Takze asi kuracie